Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard
2.879,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100526-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 Standard și optimizați rapid procesele...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 Standard și optimizați rapid procesele

Prin Exchange Server 2019 Standard, dezvoltatorul de software din Redmond înlocuiește versiunea anterioară Exchange Server 2016, folosindu-se de punctele forte ale acesteia. Companiile care cumpără Exchange Server 2019 Standard vor beneficia de un software pentru servere de mesagerie și colaborare care simplifică la toate nivelurile colaborarea din cadrul companiilor. 

Odată cu noua versiune Exchange Server, atât grupurile mici de lucru, cât și departamentele mari vor beneficia de o soluție puternică de stocare și gestionare centralizată a listelor de activități, termenelor, contactelor, e-mailurilor, notelor și multor altor elemente. În varianta Standard, software-ul conceput ca interfață internă și externă este adaptat special necesităților companiilor mici și mijlocii.


Noul Exchange Server acceptă sisteme mai performante
Una dintre principalele inovații pe care o vor descoperi utilizatorii care cumpără Exchange Server 2019 Standard este acceptarea sistemelor de servere mai performante. În această privință, spre deosebire de versiunea 2016, Microsoft extinde acceptarea de către sistem a numărului maxim de memorii utilizabile de la 192 GB la 256 GB. Numărul procesoarelor acceptate se dublează de la 24 CPU-Cores la 48 CPU-Cores în prezent. În combinație cu acceptarea memoriilor SSD ca memorie cache pentru optimizarea performanței, aceasta contribuie la îmbunătățirea enormă a performanței și la o mai bună experiență a utilizatorului. 


Noul „Calendaring Model” pentru un plus de confort
Nou este și sistemul revizuit al calendarului. În special în ceea ce privește funcția de partajare a calendarului, acesta se ghidează după modelul deja testat în Office 365. Datorită funcției „Nu se redirecționează” și a cmdlet-urilor PowerShell, administratorii beneficiază acum de posibilități mai complexe, cum ar fi funcția „Remove-Calendar Events” și „Add-MailboxFolderPermission” pentru atribuirea drepturilor de delegare. 


Implementarea căutării Bing și funcții revizuite de mesagerie vocală
În schimbul introducerii în premieră a numeroase funcții, în versiunea Microsoft Exchange Server 2019 Standard se renunță la anumite caracteristici. Printre acestea se numără căutarea FAST învechită, înlocuită prin funcția motorului de căutare Bing. Atât indexurile de căutare, cât și informațiile de căutare devin în versiunea 2019 parte componentă fixă a bazelor de date de cutii poștale. De asemenea, Microsoft a renunțat la asistența pentru mesageria unificată. Astfel, funcțiile de mesagerie vocală ale software-ului funcționează în prezent prin Cloud Voice Mail. Pe de altă parte, aceasta presupune existența Office 365 sau Skype for Business 2019.


Avantajele versiunii Microsoft Exchange Server 2019 Standard pe scurt
- Productivitate sporită în mod evident prin acceptarea sistemelor mai performante și utilizarea motorului de căutare Bing.
- Acceptarea a până la 48 de procesoare și o memorie maximă de 256 GB.
- Colaborare îmbunătățită a angajaților, echipelor de proiect și a departamentelor întregi la documente utilizate în comun.
- Nivel ridicat de siguranță datorită funcțiilor de monitorizare complexe și prevenirii pierderii datelor.
- Partajare mai simplă a calendarului prin funcția „Nu se redirecționează” și utilizarea sistemului de calendar din Microsoft Office 365.


Utilizați Microsoft Exchange Server 2019 Standard pe o perioadă nelimitată
Utilizatorii care cumpără Exchange Server 2019 Standard beneficiază de utilizarea pe o perioadă nelimitată a pachetului performant de software. Prin achiziționarea licențelor de tip Client Access Licenses (CALs), diferite față de licențele pentru dispozitiv și utilizator, companiile vor putea deține controlul asupra activităților, într-o manieră în întregime adaptată propriilor necesități. De asemenea, integrarea soluțiilor pentru lucrul de acasă și dispozitive mobile este posibilă într-un mod necostisitor.


Coexistența versiunilor diferite de Exchange Server
Cei care doresc să cumpere Microsoft Exchange Server 2019 Standard trebuie să știe că și în această privință dezvoltatorul de software din Redmond se bazează pe cunoscutul principiu „N-2”. Aceasta înseamnă că versiunea Exchange Server 2019 nu poate fi instalată în paralel cu versiunea Exchange Server 2010. Companiile care încă mai utilizează versiunea 2010 trebuie să efectueze o migrare intermediară corespunzătoare la versiunile Exchange Server 2016 sau Exchange Server 2013. Cu toate acestea, versiunea Microsoft Exchange Server 2013 nu este o opțiune funcțională ca soluție intermediară, întrucât suportul mainstream a fost încheiat în iunie 2018 de către Microsoft.

Platformă Windows
Sistem de operare acceptat Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Procesor Intel-CPU cu arhitectură x64. Aceasta trebuie să accepte arhitectura Intel 64 „Intel EM64T”. Alternativ este necesar un AMD CPU care acceptă platforma „AMD64”.
Memorie minimum 4 GB RAM (la accesul prin client), minimum 8 GB RAM (cutie poștală)
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 30 GB pe unitatea de instalare Exchange
Ecran N/A
Unitate optică N/A
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat