Windows Server 2019 Standard Core Add-On

Windows Server 2019 Standard Core Add-On
479,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100491-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Cumpărați Windows Server 2019 Standard Core Add-on și beneficiați de o utilizare...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"

Cumpărați Windows Server 2019 Standard Core Add-on și beneficiați de o utilizare flexibilă

Windows Server 2019 este cel mai nou sistem de operare pentru servere oferit de Microsoft. Acesta nu doar reia punctele forte din ediția precedentă, ci dezvoltă și mai mult funcționalitatea și calitatea, permițând astfel companiilor și organizațiilor construirea unei infrastructuri de rețea performante și stabile.  

În timp ce versiunea Standard clasică reprezintă baza pentru construirea unui sistem, ediția Windows Server 2019 Standard Core Add-on oferă licențe suplimentare cu utilizare flexibilă. De la trecerea de la licențierea Pro-CPU la licențierea Pro-Core odată cu Windows Server 2016, programele de completare Core reprezintă o opțiune necostisitoare de dotare a serverelor performante cu licențe suplimentare atât la punerea în funcțiune, cât și ulterior.

Inovații importante introduse de Windows Server 2019 Standard
Companiile care cumpără Windows Server 2019 Standard Core Add-on vor beneficia de cel mai performant sistem de operare actual pentru servere oferit de Microsoft. Comparativ cu ediția anterioară Windows Server 2016 Standard, versiunea 2019 vine cu numeroase inovații. Printre acestea se numără, de pildă, diminuarea imaginilor Core la aproximativ 1,7 GB. 

Un alt element de noutate este reprezentat de actualizările expres, utilizate deja la sistemul de operare pentru desktop, Windows 10. În Windows Server 2019, respectiv în Windows Server 2019 Standard Core Add-on, actualizările sunt în mod semnificativ mai mici și, alături de reducerea duratei de instalare, este redus și numărul repornirilor necesare.


Mai multă siguranță cu Windows Server 2019 Standard Core Add-on 
În contextul creșterii aproape zilnice a amenințărilor din rețea, siguranța este un subiect primordial și pe agenda celui mai tânăr membru al familiei Microsoft. Ediția Standard a versiunii Windows Server 2019 strălucește, de exemplu, printr-o criptare îmbunătățită a datelor, mașinilor virtuale și traficului de rețea. La aceasta se adaugă colaborarea directă dintre Windows Server 2019 și Protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP). 

Acest mecanism de protecție recunoaște amenințările fără fișiere semnătură și oferă un nivel de protecție semnificativ superior față de atacurile rootkit și zero-day. Cu ajutorul conexiunii cloud, sistemul recunoaște și atacurile care nu pot fi detectate în mod fiabil de scanerele antivirus convenționale. Odată cu Windows Server, Microsoft reia conceptul „Shielded VMs” pentru mașinile virtuale Linux, introdus în versiunea precedentă. 


Avantaje suplimentare pentru companiile care cumpără Windows Server 2019 Standard Core Add-on

  • Subsistem Windows pentru Linux: Noua versiune Windows Server nu introduce doar concepte de siguranță extinse pentru serverele Linux, ci simplifică și gestionarea acestora. Pe lângă integrarea directă a distribuției Linux în instalarea Windows, se evidențiază și gestionarea comodă a serverelor Linux din serverele Windows prin intermediul comenzilor Linux.
  • Infrastructura hiperconvergentă: Cu Windows Server 2019, dezvoltatorul de software din Redmond urmează tendința privind infrastructura hiperconvergentă, prin simplificarea evidentă a metodelor de gestionare și implementare.
  • Integrarea armonioasă a Microsoft Azure: În versiunea actuală, Windows Server și Microsoft Azure lucrează mână în mână. Datele pot fi sincronizate rapid, în detaliu, salvarea se realizează cu Backup Azure și clusterele pot fi conectate la Microsoft Azure.
  • Containere îmbunătățite: Pentru Windows Server 2019, Microsoft a realizat colaborarea directă cu Kubernetes, ceea ce permite operarea mediilor de containere hibride.
  • Asistent Storage Migration: O altă noutate este serviciul Storage Migration care, între altele, permite migrarea serverelor de fișiere și a datelor la Server 2019. La aceasta se mai adaugă, alături de posibilitatea migrării datelor din sistemele NAS, colaborarea mai strânsă cu Microsoft Azure. Deoarece cu ajutorul asistentului Storage Migration pot fi utilizate numeroase dispozitive ca sursă, migrarea este mai simplă decât oricând pentru utilizatorii care cumpără Windows Server 2019 Standard Core Add-on.
Platformă Windows
Procesor Procesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorie minimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
Ecran N/A
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 Standard Core Add-On - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat