Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On

Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On
2.369,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100490-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Cumpărați Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on și optimizați sistemele...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"

Cumpărați Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on și optimizați sistemele

Companiile care cumpără Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on vor beneficia de licențe Core suplimentare pentru instalarea ediției Windows Server 2019 DataCenter. De la trecerea la licențierea Pro-Core în anul 2015, DataCenter Core Add-on reprezintă o posibilitate necostisitoare de operare a sistemului. Până în prezent, acesta este cel mai performant sistem de operare pentru servere oferit de Microsoft, având la bază punctele forte ale ediției DataCenter din versiunea Windows Server 2016. 

Prin urmare, companiile vor beneficia de numeroase funcții exclusive și, totodată, de posibilitatea creării unui mediu de rețea performant și stabil în cadrul unui „scenariu de cloud hibrid”. Alături de virtualizarea îmbunătățită a serverelor Linux și o legătură mai strânsă cu Microsoft Azure, pachetul general conține și imagini container îmbunătățite și opțiuni suplimentare de siguranță.


Optimizare Linux, imagini container și actualizări expres
Ediția Windows Server 2019 oferă în premieră companiilor o încorporare și virtualizare semnificativ îmbunătățite ale serverelor Linux în Windows Server 2019 DataCenter. O componentă a acestei integrări este, între altele, copierea de rezervă a sistemului Linux prin „Shielded-VMs”. Până acum, această opțiune era disponibilă numai pentru serverele Windows. Tot nouă este și integrarea distribuțiilor Linux direct în instalarea Windows, prin subsistemul Windows. Astfel, serverele Linux pot fi acum gestionate direct din serverele Windows, cu toate comenzile Linux obișnuite.

De asemenea, în ceea ce privește imaginile container, companiile care cumpără Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on vor beneficia de inovații precum dimensiunea imaginii redusă în mod semnificativ de la aproximativ 5 GB la cca. 1,7 GB. Pe lângă cele două imagini „Nano Server” și „Windows Server Core”, actuala versiune de server pune la dispoziție o nouă imagine cu denumirea „Windows”, cu funcții extinse. Grație legăturii directe cu Kubernetes, de acum înainte vor putea fi operate și gestionate și mediile de containere hibride.

Odată cu versiunea actuală a sistemului de operare pentru servere își fac intrarea și actualizările expres cunoscute încă de la sistemul de operare pentru desktop, Windows 10. Actualizările nu se remarcă doar prin faptul că sunt mai mici decât actualizările delta uzuale de până acum, ci și prin accelerarea întregului proces de actualizare prin reducerea enormă a duratei de instalare și a numărului de reporniri. 

Mai multă siguranță cu Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on 
Windows Server 2019 are răspunsul potrivit la numărul tot mai mare de amenințări. Deosebit de interesantă este protecția față de atacurile periculoase rootkit și zero-day. Aceasta este facilitată de strânsa colaborare dintre Windows Server 2019 și Protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP), specializată în amenințări fără fișiere semnătură cunoscute. Prin intermediul conexiunii cloud inteligente, acest mecanism oferă protecție față de amenințările care nu sunt detectate de numeroase programe antivirus convenționale. Datorită criptării îmbunătățite a mașinilor virtuale și traficului de rețea, datele companiilor vor fi mai sigure cu Windows Server 2019 decât cu sistemul anterior furnizat de dezvoltatorul de software din Redmond.


Avantaje suplimentare pentru companiile care cumpără Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on

  • Legătură cu Microsoft Azure: Datorită colaborării aproape perfecte dintre Windows Server 2019 și Microsoft Azure, utilizatorii își vor putea salva rapid datele. În plus, este posibilă conectarea clusterelor la Microsoft Azure și salvarea datelor cu ajutorul „Backup Azure”.
  • Asistent Storage Migration: Noul asistent Storage Migration ajută utilizatorii care cumpără Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on să migreze datele și serverele de fișiere în Windows Server 2019 DataCenter. Deoarece în noua versiune migrarea este posibilă prin intermediul dispozitivelor diferite, efortul depus în acest proces este mai redus decât oricând.
  • Infrastructură hiperconvergentă: Infrastructura hiperconvergentă este tendința actuală în domeniul aplicațiilor de server. Prin versiunea actuală a sistemului de operare pentru servere, Microsoft pune în aplicare această tendință, între altele, prin simplificarea metodelor importante de implementare și gestionare.
Platformă Windows
Procesor Procesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorie minimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
Ecran N/A
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat