Windows Server 2019 Essentials

Windows Server 2019 Essentials
1.389,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100489-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Engleza
 • 15-30 minute
Cumpărați Windows Server 2019 Essentials și bucurați-vă de soluții adaptate...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 Essentials"

Cumpărați Windows Server 2019 Essentials și bucurați-vă de soluții adaptate

Companiile care cumpără Windows Server 2019 Essentials vor beneficia de cea mai nouă versiune a soluției de server de succes furnizată de Microsoft, care de mulți ani oferă servicii de excepție în cadrul companiilor. La fel ca versiunea anterioară Windows Server 2016 Essentials, actuala versiune Essentials este special adaptată necesităților companiilor și organizațiilor mici. Windows Server 2019 Essentials se pretează în special pentru companii care nu dispun de mediu virtual de lucru, prezentându-se ca o soluție de server inițial. Alternativ, este posibilă și utilizarea ca server principal în medii de lucru cu servere multiple.


Mai multă siguranță și mai mult spațiu în cloud în Windows Server 2019 Essentials
Una dintre cele mai însemnate noutăți comparativ cu versiunea anterioară, este legătura mai strânsă cu Microsoft Azure prin Windows Server 2019 și Project Honolulu pentru crearea unui mediu de cloud hibrid. Alături de controlul central prin Project Honolulu, versiunea actuală permite, de pildă, salvarea prin Azure File Sync și Backup Azure. 

Mai mult, în cadrul Windows Server 2019, Microsoft extinde și opțiunile de siguranță ale ediției 2016 de până acum. La aceasta se mai adaugă asistența îmbunătățită pentru Linux, între altele, prin integrarea comenzilor Linux precum „tar” și „curl” în linia de comandă. De asemenea, în Windows Server 2019, mașinile virtuale Linux sunt salvate prin Shield-VMs. 

Pachetul de siguranță este completat cu posibilitatea criptării traficului de rețea în medii virtuale și integrarea „Protecției avansate Windows Defender împotriva amenințărilor” (ATP). La rândul său, aceasta oferă, între altele, protecție față de atacuri al căror fișier de definiție nu este în prezent detectat de scanerele antivirus uzuale, de exemplu, față de „atacurile zero-day”. 


Avantaje suplimentare pentru companiile care cumpără Windows Server 2019 Essentials

 • Datorită asistenței „Kubernetes”, containerele Windows Server pot fi conectate în Microsoft Windows Server 2019 și la Kubernetes.
 • Posibilitate de executare a aplicațiilor și funcțiilor obișnuite precum partajarea fișierelor și imprimantelor.
 • Comparativ cu Windows Server 2016 a fost realizată din nou o diminuare semnificativă a imaginii Core de la 5 GB la aproximativ 1,7 GB. Rezultatul constă într-o amprentă mai redusă a rețelei, în timp ce implementarea este mai rapidă.
 • Conectarea Windows Server 2019 la versiunea actuală „System Center” alături de administrarea centrală prin RSAT și Project Honolulu.
 • Posibilitatea construirii de infrastructuri hiperconvergente (HCI) cu ajutorul Microsoft Azure și System Center, permițând astfel companiilor reunirea centrelor de date locale cu Microsoft Azure.
 • Microsoft Windows Server 2019 Essentials acceptă cele mai recente tipuri de hardware și include aceleași funcții și îmbunătățiri ca ediția Windows Server 2019 Standard, inclusiv informațiile de sistem și serviciile pentru migrarea stocării.
Platformă Windows
Procesor Procesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorie minimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
Ecran N/A
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Windows Server 2019 Essentials"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 Essentials - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat