Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard
2.669,99 RON

incl. TVA

Licențiere Server:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100488-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
Noua ediție Windows Server 2019 Standard reprezintă versiunea îmbunătățită a...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 Standard"

Noua ediție Windows Server 2019 Standard reprezintă versiunea îmbunătățită a popularului sistem de operare Windows Server 2016. Aceasta este adecvată pentru majoritatea scenariilor de infrastructură, precum și pentru sarcini de lucru precum Microsoft SQL Server sau Microsoft SharePoint. Suplimentar față de standardele de siguranță ale Windows Server 2016 sunt disponibile funcții eficiente de protecție împotriva amenințărilor. Astfel, mașinile virtuale (VMs) au fost îmbunătățite pentru protejarea aplicațiilor sensibile. În prezent sunt acceptate și mașinile virtuale Linux. În plus, administratorii pot cripta într-un mod simplu segmente de rețea între servere. Un element de noutate este reprezentat de introducerea Protecției avansate Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP). În Windows Server 2019 Standard, aceasta oferă o protecție preventivă față de atacuri și exploatările zero-day. Aceasta permite, de asemenea, administrarea centrală a întregului ciclu de siguranță. 

Instrument puternic de administrare a serverelor
Versiunea 2019 a Windows Server face posibile scenariile de cloud hibrid. La baza acestora se află Project Honolulu introdus în 2017. Mediile de server Windows preexistente pot fi conectate cu ușurință cu noile servicii cloud. Astfel, utilizatorul poate integra fără probleme Backup Azure, Recuperarea după dezastru, Azure File Sync și alte servicii Microsoft în infrastructurile și aplicațiile existente. Software-ul „Project Honolulu” a fost introdus oficial simultan cu lansarea ediției Windows Server 2019. Acest instrument de administrare a serverelor este o interfață centrală de administrare a serverelor care funcționează cu sau fără GUI, în Windows 2019, 2016 sau 2012 R2. Activitățile tipice precum monitorizarea performanței sau configurarea serverului sunt mai simple, deoarece acestea sunt altfel concepute în Project Honolulu. A fost simplificată și gestionarea serviciilor Windows în arhitecturi cu servere mixte.

Containere mai mici și infrastructuri HCI
Ediția Windows Server 2019 Standard ajută dezvoltatorii mai mult decât oricând în modernizarea aplicațiilor preexistente dacă acestea funcționează cu tehnologii container. În acest scop sunt folosite imaginile container de bază Server Core ale sistemului de operare. Imaginile pot fi reduse la o treime din dimensiunea lor actuală. Prin urmare este redusă și durata de descărcare cu aproximativ 72 %. De asemenea, există asistență pentru sistemul de containere open-source Kubernetes. Infrastructurile hiperconvergente (HCI) sunt cunoscute încă din ediția Windows Server 2016 și din programul Windows Server Software-Defined. Soluțiile HCI preconfigurate sunt utile și în Windows Server 2019. Acestea servesc la îndeplinirea cerințelor de calcul și de stocare și sunt simplu de implementat și de scalat. De asemenea, acestea pot fi administrate prin Project Honolulu, ceea ce contribuie în mod considerabil la simplificarea lucrului cotidian cu implementările HCI. 

Windows Server 2019 extinde performanța și fiabilitatea 
Utilizarea ca server gazdă pentru sesiuni desktop la distanță (RDSH) este, de asemenea, posibilă. În acest mod, programele bazate pe Windows sau întregul desktop pot fi partajate între utilizatori dacă acestea rulează pe serverul gazdă. Interesante sunt și noile funcții de gestionare a stocării. Serviciile de migrare a stocării (SMS) permit în special actualizarea vechilor servere de fișiere la versiunea 2019. În acest mod sunt preluate date, drepturi de acces și setări. Migrarea stocării transferă identitatea vechiului server pe unul nou, astfel încât computerul anterior să poată fi deconectat de la rețea. Instrumentul necesar este inclus în instrumentele Honolulu. În plus, ediția Windows Server 2019 Standard pune la dispoziție caracteristica Storage Replica. Aceasta era deja inclusă în ediția DataCenter din Windows Server 2016 și servește la replicarea bazată pe blocuri a volumelor între servere și clustere. Suplimentar, Windows Server 2019 vine cu o interfață grafică care a lipsit unor utilizatori în versiunea 2016.

Până la publicarea informațiilor oficiale vă puteți ghida după cerințele versiunii Windows Server 2016: 

Procesor: 1.4 GHz, de 64 de biți EMT64 sau AMD64, Quad-Core recomandat
Memorie: module de memorie acceptate 512 MB ECC și 800 MB pentru instalări VM
Hard disk: pentru Core 32 GB, pentru GUI, suplimentar 4 GB 
Controler de disc: controler de disc conform PCI expres

Link-uri către "Windows Server 2019 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat