Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter
18.999,99 RON

incl. TVA

Licențiere Server:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100487-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
Cumpărați Windows Server 2019 DataCenter și bucurați-vă de fiabilitate și performanță...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 Datacenter"

Cumpărați Windows Server 2019 DataCenter și bucurați-vă de fiabilitate și performanță

Prin ediția DataCenter a Windows Server 2019, dezvoltatorul de software din Redmond se bazează pe punctele forte ale versiunii Windows Server 2016 și ajută marile companii și organizații să își construiască o structură de rețea pe cât de stabilă, pe atât de performantă. În acest scop, noua versiune are la bază numeroase îmbunătățiri și funcții exclusive. Sistemul de operare pentru servere prezintă avantaje în special pentru companiile care cumpără Windows Server 2019 DataCenter și doresc să îl utilizeze în cadrul unui „scenariu de cloud hibrid”. O componentă a pachetului general este reprezentată, între altele, de conectivitatea mai bună la Microsoft Azure prin intermediul instrumentului bazat pe browser, „Project Honolulu”.


Mai multă siguranță în Windows Server 2019
Siguranța în domeniul serverelor rămâne un subiect stringent. Microsoft reacționează din nou la amenințările actuale din World Wide Web și prin ediția Windows Server 2019 DataCenter, prin îmbunătățirea sistemului său de operare pentru servere în numeroase puncte. Un element interesant pentru utilizatori este constituit în acest caz de colaborarea cu Protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor. Acest mecanism de protecție este specializat în recunoașterea amenințărilor fără fișiere semnătură, oferind astfel o protecție eficientă prin conexiunea cloud față de atacurile rootkit și zero-day care nu sunt detectate de scanerele antivirus convenționale. La aceasta se adaugă o criptare mai simplă și mai bună care include traficul de rețea și mașinile virtuale (VM).


Actualizări expres și o integrare îmbunătățită a Microsoft Azure
Suplimentar, utilizatorii ediției Windows Server 2019 DataCenter beneficiază de actualizările expres Microsoft, cunoscute deja din sistemul de operare pentru desktop, Windows 10. Marele avantaj rezidă în faptul că noile actualizări expres sunt semnificativ mai mici decât actualizările delta de până acum, uzuale pentru Windows Server. Astfel, actualizările expres care funcționează în mod similar backup-urilor de date consecutive, accelerează descărcarea și instalarea, reducând totodată numărul de reporniri necesare ale serverelor utilizate.

În același timp, noua versiune se remarcă printr-o legătură mai strânsă cu Microsoft Azure. La rândul său, aceasta deschide noi posibilități pentru utilizatorii ediției Windows Server 2019 DataCenter, cum ar fi sincronizarea simplificată a fișierelor, backup-ul de date prin intermediul Backup Azure sau dotarea serverelor de fișiere cu Azure Files din cloud. În plus, pe lângă conectivitatea clusterelor la Microsoft Azure, există și posibilitatea salvării datelor în cloud, cu ajutorul asistentului Storage Migration.

Un alt element de noutate este virtualizarea îmbunătățită a serverelor Linux în ediția Windows Server 2019, cât și copierea de rezervă prin „Shielded-VMs”, posibilă până acum numai cu serverele Windows. Prin intermediul subsistemului Windows pentru Linux, acum pot fi integrate cu Windows Server 2019 și distribuțiile Linux în cadrul instalării Windows. Avantajul constă în faptul că serverele Linux pot fi gestionate acum comod și din serverele Windows, cu comenzi Linux. 


Concept flexibil de licențiere pentru marile organizații
Companiile care  cumpără Windows Server 2019 DataCenter vor profita în continuare de un concept de licențiere atent elaborat, remarcat printr-o flexibilitate maximă. Ca și ediția Standard Windows Server 2019, ediția DataCenter este, de asemenea, licențiată ca fiind dependentă de hardware prin licențierea Core, incluzând utilizatorii sau dispozitivele de acces. La fel ca în ediția anterioară, rămân valabile „minimum 8 nuclee” per procesor și „minimum 16 nuclee” per server. 

Platformă Windows
Procesor Procesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorie minimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
Ecran N/A
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Windows Server 2019 Datacenter"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 Datacenter - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat