Microsoft Excel 2019

Microsoft Excel 2019
469,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100525-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Odată cu noua versiune a software-ului de calcul tabelar Excel, Microsoft alcătuiește din nou un...Mai multe

Informații produs "Microsoft Excel 2019"

Odată cu noua versiune a software-ului de calcul tabelar Excel, Microsoft alcătuiește din nou un pachet performant pentru companii, lucrătorii independenți și utilizatorii privați care nu trebuie să lipsească de pe niciun computer de birou. Datorită unei vaste palete de instrumente, niciodată nu a fost mai simplu de prelucrat chiar și volume mari de date și de utilizat în cele mai variate moduri. Față de versiunea anterioară, Microsoft Excel 2016, au fost introduse îmbunătățiri semnificative și în privința uzabilității intuitive, cu atât mai mult cu cât bine-cunoscuta interfață panglică a fost simplificată în mod considerabil, permițând un flux de lucru mai coerent. 

În acest sens, utilizatorii Microsoft Excel 2019 sunt asistați prin capacitatea de învățare a software-ului care se adaptează comportamentului individual al utilizatorilor, accelerând astfel navigarea. Mai mult, utilizatorii nu trebuie să se mai bazeze doar pe interfața utilizator prestabilită, ci o pot configura în întregime după propriile necesități sau pot păstra pur și simplu interfața panglică obișnuită din Excel 2016. Utilizarea intuitivă este completată cu asistență mai extinsă pentru comenzile de scriere pe dispozitivele Microsoft Surface, precum și pe alte dispozitive cu comandă prin ecran tactil. 

Vizualizarea datelor generată automat
În epoca datelor de mari dimensiuni, prelucrarea optică a datelor complexe constituie o tehnică de analiză esențială. La rândul său, noua versiune Excel face un nou pas în această direcție, pentru a conferi un plus de accesibilitate informațiilor în context și extinde astfel în mod considerabil numărul de diagrame și tehnici vizuale de evaluare. În plus, cu ajutorul caracteristicii „Insights”, software-ul analizează tabele și diagrame în vederea evidențierii celor mai interesante date din context, identificării modificărilor evidente și recunoașterii mai facile a tendințelor clare din seturile de date. Cu toate acestea, noile tipuri de diagrame asigură opțiuni suplimentare de reprezentare și o densitate mai ridicată a informațiilor într-un spațiu redus.

Modele de învățare programată în Excel 2019
Volumele tot mai mari de date necesită instrumente de analiză din ce în ce mai performante. Și Microsoft este conștient de această necesitate și, din acest motiv, compania a rezervat pentru cel mai nou membru al familiei Excel metode din domeniul învățării programate. Acești algoritmi nu sunt doar capabili să recunoască modele clare, ci și să le prelucreze în mod inteligent. În plus, Excel are în continuare posibilitatea de a importa algoritmi moderni de învățare programată direct prin intermediul unei interfețe și de a-i utiliza în cadrul software-ului, deschizând astfel oportunități pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Date live integrate prin interfața Microsoft Bing API
Odată cu versiunea actuală, Excel devine, la rândul său, tot mai interconectat. Aceasta se realizează în detaliu prin integrarea interfeței de programare (API) pentru motorul Microsoft propriu de căutare, Bing. În acest mod, în Excel 2019 este posibilă completarea în timp real a seriilor specifice de date cu date suplimentare. Comenzile detaliate permit realizarea de calcule mai complexe decât până acum, furnizând noi posibilități îndeosebi utilizatorilor profesioniști.

Platformă Windows 10
Procesor Procesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți), 4 GB RAM recomandată (32 de biți / 64 de biți)
Placă grafică Placă grafică DirectX 9 (minimum) cu driver WDDM 1.0, placă grafică DirectX 10 (optim)
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 16 GB pe unitatea de instalare (32 de biți), memorie hard disk 20 GB (64 de biți)
Ecran 800 x 600 pixeli (minimum)
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft Excel 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Excel 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat