Microsoft PowerPoint 2019

Microsoft PowerPoint 2019
469,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100524-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
PowerPoint 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de prezentare PowerPoint larg...Mai multe

Informații produs "Microsoft PowerPoint 2019"

PowerPoint 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de prezentare PowerPoint larg răspândit, fără de care școlile sau universitățile, dar nici companiile nu mai pot fi imaginate. Noul succesor care nu va mai beneficia de asistență din partea Microsoft pentru sistemele de operare Windows mai vechi, precum Windows 7 și Windows 8.1, permite crearea prezentărilor profesionale în scopuri private și comerciale. Datorită unei biblioteci cuprinzătoare de șabloane și animații, cu ajutorul acestui software por fi proiectate diapozitive expresive care subliniază intențiile dorite și care, în orice caz, se vor bucura de impact asupra publicului.

Prezentări profesionale cu animații noi
Una dintre cele mai însemnate inovații pe care Microsoft le-a rezervat noului membru al familiei PowerPoint este reprezentată de funcția de tranziție „Metamorfoză”. Prin intermediul tranzițiilor noi și elaborate, prezentările pot fi animate cu abilitate și pot fi puse în scenă cu ușurință chiar și cele mai complexe conținuturi. În plus, alături de funcțiile de panoramare pentru diapozitive în cadrul unei prezentări sunt incluse noi simboluri însoțite de modele SVG și 3D care acum pot fi gestionate și introduse cu și mai mare ușurință. 

Utilizare facilă și intuitivă
Utilizarea intuitivă constituie dintotdeauna unul dintre punctele forte ale Microsoft PowerPoint. Și în versiunea actuală compania a revizuit navigarea din versiunea anterioară PowerPoint 2016, îmbunătățind unele detalii. În acest context trebuie amintită în primul rând simplificarea interfeței utilizator disponibilă în design tip panglică începând cu versiunea Microsoft Office 2007. Pentru ediția PowerPoint 2019 Microsoft a restrâns funcțiile interfeței exact la instrumentele folosite cel mai frecvent, conferind utilizării un caracter mai bine structurat și mai rapid. 

Alternativ, utilizatorii Microsoft PowerPoint beneficiază și în versiunea 2019 de posibilitatea activării interfeței obișnuite din versiunea anterioară sau chiar a configurării acesteia după propriile dorințe. Dar pentru că nu era suficient, odată cu revizuirea utilizării instrumentelor de scris, PowerPoint capătă o dimensiune suplimentară. În detaliu, este vorba despre integrarea sensibilității la apăsare a stilourilor, extinzând posibilitățile de utilizare pe dispozitivele mobile precum Microsoft Surface.

Fără abonament obligatoriu pentru Microsoft PowerPoint 2019 
Odată cu publicarea versiunii 2019 a programului PowerPoint, dezvoltatorul de software din Redmond răspunde preferinței multor utilizatori comerciali privind utilizarea software-ului de prezentare, precum și a altor aplicații Office, exclusiv pe computerele locale, fără conexiune obligatorie în cloud. Prin urmare, pentru versiunea PowerPoint de față este disponibilă o licență unică, pentru un singur dispozitiv, fără limită de timp sau funcțională. Astfel, Microsoft PowerPoint este soluția software ideală pentru utilizatorii privați, liber-profesioniști, dar și pentru utilizarea în companiile mici care nu doresc să recurgă la conceptul Office 365. 

Platformă Windows 10 Home, Windows 10 Pro
Procesor Procesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți), 4 GB RAM recomandată (32 de biți / 64 de biți)
Placă grafică Placă grafică DirectX 9 (minimum) cu driver WDDM 1.0, placă grafică DirectX 10 (optim)
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 16 GB pe unitatea de instalare (32 de biți), memorie hard disk 20 GB (64 de biți)
Ecran 800 x 600 pixeli (minimum)
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft PowerPoint 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft PowerPoint 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat