Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2019
469,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100523-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Atunci când este vorba despre procesarea textelor, Word, legendara aplicație Microsoft atinge...Mai multe

Informații produs "Microsoft Word 2019"

Atunci când este vorba despre procesarea textelor, Word, legendara aplicație Microsoft atinge încă o dată cele mai înalte culmi, îndeosebi deoarece versiunea Microsoft Word 2019 preia cele mai bune aspecte din versiunea anterioară și întreprinde îmbunătățiri de detaliu specifice. Noul membru al familiei Word vizează în principal, ca și până acum, crearea și configurarea textelor. Cu toate acestea, versiunea actuală a programului de procesare text beneficiază oficial de asistență numai pentru Windows 10.

Datorită numeroaselor șabloane din cele mai variate domenii tematice, până și începătorii vor reuși să creeze într-o clipă facturi profesionale, scrisori de afaceri, documente de candidatură sau invitații creative pentru zilele de naștere ale copiilor. Multitudinea de instrumente de grafică și desen completează portofoliul, dând frâu liber creativității. Elementul central al ediției Microsoft Word 2019 este reprezentat însă de graficele SmartArt cu ajutorul cărora pot fi create grafice de calitate superioară și ilustrative deopotrivă pentru documentele de prezentare.

O nouă versiune, o nouă înfățișare
Odată cu versiunea Word actuală, Microsoft explorează din punct de vedere optic un nou drum. Interfața tip panglică utilizată și în versiunea Word 2016 se orientează și mai mult către schema cromatică și formele din Windows 10 în privința design-ului, însă este menținută mult mai suplă și redusă la funcțiile cel mai frecvent utilizate. 

Utilizatorii care consideră prea sobră această reprezentare simplificată, dacă doresc, pot recurge în noua versiune Word la panglica obișnuită sau pot configura interfața utilizator după bunul plac. La aceasta se adaugă utilizarea simplificată a interfeței utilizator cu ajutorul suportului tactil și al comenzilor de scriere. Un aspect interesant rezidă mai ales în noua sensibilitate la apăsare care conferă un plus semnificativ de confort și intuitivitate lucrului cu dispozitivele mobile precum Microsoft Surface.

Lucrul mai eficient în colaborare
Conectarea opțională a software-ului de desktop la Microsoft Cloud deschide utilizatorului un câmp larg de posibilități pentru lucrul în echipă îmbunătățit. Prin intermediul unui cont Microsoft gratuit, colegii și prietenii pot fi invitați prin câteva clicuri să lucreze împreună la un document, transmițând în timp real modificările și comentariile. Funcțiile de confort suplimentare, cum ar fi verificarea ortografică îmbunătățită, modul de citire cu voce tare conceput pentru activitățile de corectare și nu în ultimul rând funcția de comandă verbală „Dictare” completează acest pachet performant pus la dispoziție de Microsoft.

Microsoft Word 2019 - Licență unică, fără abonament
Dacă Microsoft și-a întemeiat conceptul Office 365 pe un plan de abonament care implică taxe anuale de utilizare, prezenta versiune Microsoft Word 2019 este o licență unică. Astfel, software-ul poate fi utilizat de titularul licenței fără limită de timp sau funcțională. În acest mod, gigantul software din SUA răspunde dorinței numeroșilor utilizatori comerciali și privați de a utiliza produsele Office precum Microsoft Word și fără conectarea obligatorie în cloud și constrângerea de a încheia un abonament.

PlatformăWindows 10
ProcesorProcesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorieminimum 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți), 4 GB RAM recomandată (32 de biți / 64 de biți)
Placă graficăPlacă grafică DirectX 9 (minimum) cu driver WDDM 1.0, placă grafică DirectX 10 (optim)
Placă de sunetN/A
Hard diskMemorie hard disk de minimum 16 GB pe unitatea de instalare (32 de biți), memorie hard disk 20 GB (64 de biți)
Ecran800 x 600 pixeli (minimum)
Unitate opticăUnitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft Word 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Word 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat