Microsoft Publisher 2019

Microsoft Publisher 2019
469,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100522-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Odată cu Microsoft Publisher 2019, compania din Redmond furnizează cea mai nouă...Mai multe

Informații produs "Microsoft Publisher 2019"

Odată cu Microsoft Publisher 2019, compania din Redmond furnizează cea mai nouă versiune a consacratului său software de tehnoredactare computerizată care se bucură de o mare popularitate încă de la prima sa apariție, în anul 1991. Cu ajutorul acestui software care beneficiază în mod oficial de asistență exclusiv în Microsoft Windows 10, atât începătorii în materie de design, cât și profesioniștii vor putea proiecta la nivel profesional și salva într-un format gata de imprimare titluri de e-mail, prezentări de produse, publicații tipărite, cum ar fi fluturași și broșuri, precum și invitații creative. 

Creativitatea nu mai cunoaște limite datorită numeroaselor tipare, șabloane și seturi de proiectare, dar și a vastei palete de instrumente. Cea mai nouă versiune de software oferită de dezvoltatorul din Redmond reprezintă succesorul direct al versiunii de licență unică din ediția Microsoft Publisher 2016. Alături de câteva îmbunătățiri de detaliu, acest software conține numeroase actualizări care, de la apariția versiunii 2016 erau rezervate exclusiv abonaților Microsoft Office 365. 

Utilizare facilă și gamă amplă de funcții
Popularitatea ridicată de care se bucură Microsoft Publisher se datorează dintotdeauna ușurinței în utilizare pentru începători. Și în versiunea actuală produsul se dovedește intuitiv, între altele, grație înlocuirii imaginilor prin funcția de glisare și fixare. La aceasta se adaugă o gamă extinsă de efecte 3D, reflecții, umbre, efecte luminoase și proiectare de text noi care, printr-un simplu clic de mouse, conferă unicitate fiecărui design creat. Cu ajutorul acestei palete de instrumente, chiar și fotografiile importate și alte fișiere imagine pot fi editate în mod similar unui software de grafică. 

În plus, proiectele finalizate pot fi exportate direct în formatul imagine JPG larg răspândit, precum și în formatele de fișiere PDF și XPS, permițând trimiterea fără probleme sau imprimarea directă a proiectelor. Un alt element de noutate în Microsoft Publisher 2019 este interfața panglică simplificată. Acum, aceasta dispune numai de cele mai uzuale comenzi, conferind utilizării un plus de cursivitate. Ca alternativă, cei care doresc pot recurge la vechea vizualizare a panglicii sau pot adapta individual interfața utilizator după propriile preferințe. O altă noutate este comanda îmbunătățită a instrumentelor de scris. Nu doar precizia acesteia a fost îmbunătățită, ci și reacția la apăsare, făcând mai intuitivă utilizarea programului Publisher pe dispozitive tactile precum Microsoft Surface.

Licență autonomă Microsoft Publisher 2019 , fără abonament obligatoriu
Prin această versiune Microsoft Publisher 2019 utilizatorii beneficiază de o licență de utilizare valabilă pentru un singur computer. Aceasta poate fi utilizată fără limită de timp sau aplicabilitate și nu presupune un abonament cu plată anuală cum este cazul conceptului Microsoft Office 365. În acest mod, atât în privința programului Publisher, cât și a întregii suite Office, Microsoft vine în întâmpinarea dorinței clienților în ceea ce privește o soluție independentă de cloud. Astfel, Microsoft Publisher 2019 reprezintă soluția optimă pentru utilizatorii privați, lucrătorii independenți și companiile mici.

Platformă Windows 10
Procesor Procesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți), 4 GB RAM recomandată (32 de biți / 64 de biți)
Placă grafică Placă grafică DirectX 9 (minimum) cu driver WDDM 1.0, placă grafică DirectX 10 (optim)
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 16 GB pe unitatea de instalare (32 de biți), memorie hard disk 20 GB (64 de biți)
Ecran 800 x 600 pixeli (minimum)
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft Publisher 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Publisher 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat