Microsoft Outlook 2019

Microsoft Outlook 2019
469,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100521-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Prin versiunea Outlook 2019, dezvoltatorul de software din Redmond alcătuiește un pachet...Mai multe

Informații produs "Microsoft Outlook 2019"

Prin versiunea Outlook 2019, dezvoltatorul de software din Redmond alcătuiește un pachet software performant care aduce numeroase inovații interesante în raport cu versiunea Outlook 2016. Totuși, elementul central al software-ului rămâne trimiterea și primirea fiabilă de e-mailuri, permițând asocierea confortabilă a mai multor conturi și gestionarea acestora. 

Pentru organizarea inboxului, Microsoft Outlook oferă utilizatorilor săi posibilitatea construirii structurilor de foldere, creării listelor de activități, gestionării agendelor și organizării termenelor în calendarul complex. În plus, datorită sincronizării între diferite echipamente terminale, informațiile importante sunt disponibile și pe smartphone sau laptop atunci când este nevoie de acestea. 


Inovații utile în Microsoft Outlook 2019
Comunicarea este simplificată, de asemenea, prin funcțiile de organizare extinse, cum ar fi, de pildă, posibilitatea de a vedea câte contacte au răspuns deja unei invitații. Tot practică este și avertizarea CCI care împiedică utilizatorul să trimită un răspuns la un mesaj primit, în mod involuntar, tuturor destinatarilor incluși în e-mailul inițial. Datorită așa-numitei funcții „Bill Reminder”, Microsoft Outlook recunoaște, de asemenea, în mod fiabil facturile primite și înregistrează termenele de plată scadente în calendar, reducând în mod semnificativ probabilitatea ratării termenelor de plată. Funcția „Bill Reminder” se dovedește a fi deosebit de practică îndeosebi pentru lucrătorii independenți și companiile mici.


Interfață utilizator personalizabilă
În cadrul modificării software-ului de e-mail, Microsoft a revizuit fundamental și a simplificat interfața panglică obișnuită din versiunea anterioară. Așadar, în versiunea de față, utilizatorii pot opta între interfața tradițională și o interfață redusă la o bară de meniu. În acest mod, utilizatorii Microsoft Outlook 2019 pot adapta acum, în funcție de preferințe, atât elementele de comandă ale barei de meniu din marginea superioară a ecranului, cât și elementele din noua bară de navigare din stânga ecranului. 


Mai multă securitate față de malware și mesajele de phishing
Au fost înregistrate modificări și în privința securității, astfel încât versiunea actuală de Outlook se remarcă în special prin noul serviciu Safe Link. În timp ce linkurile încorporate sunt prevăzute acum cu o previzualizare clar îmbunătățită, un scaner din fundal filtrează în mod sigur, în timp real, linkurile de malware și phishing.


Inovații suplimentare pentru iOS
În special versiunea iOS a programului Microsoft Outlook este prezentă cu unele îmbunătățiri. Printre acestea se numără integrarea funcțiilor de învățare programată în sistemul calendarului. De exemplu, acestea permit propunerea automată în Microsoft Outlook 2019, cu ajutorul unei analize a locației utilizatorului și numărului de participanți la un eveniment, a unui loc adecvat pentru întâlnire.

Platformă

Windows 10

Procesor Procesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți), 4 GB RAM recomandată (32 de biți / 64 de biți)
Placă grafică Placă grafică DirectX 9 (minimum) cu driver WDDM 1.0, placă grafică DirectX 10 (optim)
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 16 GB pe unitatea de instalare (32 de biți), memorie hard disk 20 GB (64 de biți)
Ecran 800 x 600 pixeli (minimum)
Unitate optică Unitate DVD (pentru instalare de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft Outlook 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Outlook 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat