Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
469,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100520-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Actuala ediție a programului de baze de date Microsoft Access constituie un instrument...Mai multe

Informații produs "Microsoft Access 2019"

Actuala ediție a programului de baze de date Microsoft Access constituie un instrument performant care îi va surprinde pe utilizatorii privați și companii deopotrivă. Indiferent dacă este vorba despre o mică bază de date privată sau un sistem complex de baze de date, Microsoft Access 2019 oferă toate instrumentele necesare lucrului coerent și confortabil cu computerele tip desktop și dispozitivele mobile. 

În special comparativ cu versiunea anterioară, Microsoft Access 2016, dezvoltatorul de software din Redmond a pus accentul pe ușurința în utilizare. Astfel, versiunea actuală se remarcă atât prin aspectul mult simplificat al panglicii, cât și prin posibilitatea de adaptare completă a interfeței în funcție de propriile necesități. 

Import facil al datelor și gestionare eficientă a bazelor de date
Datorită numărului mare de șabloane, chiar și începătorii se vor orienta rapid în universul Access 2019 și vor profita de tipare perfecționate pentru gestionarea proiectelor, mărfurilor sau activităților și datelor de contact. De asemenea, datele externe ca fișierele PDF sau imaginile pot fi integrate într-o clipă în aplicația de baze de date, cu ajutorul meniurilor clar structurate. 

În mod similar, importul datelor din documentele Excel create sau din bazele de date SQL externe se efectuează cu ușurință, prin intermediul consacratei interfețe Office. În plus, profesioniștii bazelor de date au posibilitatea de a genera baze de date complexe, în întregime adaptate propriilor preferințe. Ediția Access 2019 a fost completată cu posibilitatea lucrului în colaborare cu colegii la o bază de date prin interfața SharePoint sau prin conectarea la Office 365. Mai mult, prin intermediul Salesforce Data Connector, datele pot fi importate foarte simplu din îndrăgitul sistem-sursă Salesforce.

Dezvoltarea aplicațiilor de baze de date fără cunoștințe prealabile
Microsoft Access 2019 reprezintă mult mai mult decât un software de baze de date. Din contră, programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a dezvolta propriile aplicații de baze de date pentru dispozitive mobile. Astfel este posibilă într-un mod foarte simplu furnizarea datelor prin SharePoint către angajați, fără ca aceștia să aibă deloc acces la locul de muncă la Microsoft Access. Acest lucru este posibil datorită nenumăratelor șabloane, chiar și fără cunoștințe de programare.

Model nou de control al diagramelor
Odată cu versiunea 2019 a programului Access, comparativ cu versiunea anterioară, Access 2016, Microsoft alcătuiește un pachet software generos care cuprinde toate micile inovații din ultimii ani, propunând totodată câteva caracteristici interesante. Printre altele, demnă de amintit este utilizarea optimizată a instrumentelor de scris pentru toate programele din pachetul Office 2019. Prin urmare, utilizarea acestui software devine considerabil mai intuitivă și pe dispozitivele Microsoft Surface, de pildă, datorită sensibilității sporite la apăsare.

O altă inovație tehnică remarcabilă prezentă la ultimul succesor a seriei Microsoft Access este reprezentată de conceptul „Diagrame moderne” care conferă „Controlului diagramelor” un aspect semnificativ mai modern, facilitând concomitent utilizarea de către dezvoltatori. În versiunea 2019 „Diagramele moderne” pot fi utilizate și în formulare continue, ceea ce, până în prezent, nu era posibil pentru soluțiile bazate pe ActiveX. 

Platformă Windows 10
Procesor Procesor de minimum 1 GHz, 32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 2 GB RAM (32 de biți / 6
Link-uri către "Microsoft Access 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Access 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat