Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Visio 2019 Standard

Microsoft Visio 2019 Standard
1.349,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100519-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Prezentarea atractivă a diagramelor în Microsoft Visio Standard 2019...Mai multe

Informații produs "Microsoft Visio 2019 Standard"

Prezentarea atractivă a diagramelor în Microsoft Visio Standard 2019

Visio Standard 2019 reprezintă software-ul ideal pentru prezentarea informațiilor în diagrame atât pentru utilizarea acasă, cât și în micile birouri. Software-ul permite generarea schemelor logice, planurilor de ansamblu, planurilor de acțiune pentru proiecte, crearea planurilor de construcție și multe altele. Toate tipurile de informații care pot fi reprezentate în orice mod prin diagrame își vor găsi pe deplin locul în Visio Standard 2019. În același timp, software-ul se bazează pe interfața utilizator obișnuită din versiunea 2016, astfel încât familiarizarea nu ar trebui să implice probleme nici pentru utilizatorii versiunii anterioare și nici pentru persoanele care folosesc Visio pentru prima dată.

Schemele logice simple foarte uzuale în cazul proiectelor sunt disponibile în Microsoft Visio Standard 2019 într-o selecție și mai mare. Acest lucru facilitează vizualizarea: în locul proceselor de lucru greoaie, utilizatorii au la dispoziție zeci de șabloane cu mii de tipare. În funcție de scopul planificat al utilizării sunt disponibile exact diagramele cele mai adecvate pentru activitatea respectivă. Apoi, diagramele pot fi partajate în cloud și cu alte persoane, de exemplu, angajații care lucrează de acasă la același proiect.

Formatele de date acceptate de Microsoft Visio Standard 2019 sunt scanate de program în timp real. La modificarea conținutului unui fișier reprezentat momentan într-o diagramă în Visio, se modifică imediat și reprezentarea în cadrul aplicației. Introducerea noilor informații în seturile de date influențează direct și diagrama din Visio Standard 2019. Ulterior, toate diagramele finalizate pot fi accesate și prin intermediul browserului. Nu este necesară instalarea prealabilă a programului Visio pentru a vedea proiectul finalizat și vizualizarea acestuia. Acest aspect este oportun pentru partajarea diagramelor cu clienții și partenerii de afaceri.

În ediția Visio Standard 2019 Microsoft a rafinat, între altele, căutarea inteligentă introdusă în versiunea anterioară. Persoanele care nu sunt încă familiarizate cu programul vor găsi astfel mai rapid funcțiile necesare pentru obiectivul vizat. În plus, numeroase efecte și tipuri de design noi contribuie la evidențierea unei informații evocatoare, necesară pentru anumite forme. Aceasta se pretează, de pildă, și pentru evidențierea modelelor repetitive sau prelucrarea atractivă din punct de vedere optic a simbolurilor, culorilor și diagramelor cu bare. Chiar și seriile de informații complexe pot fi prelucrate vizual cu noul Visio Standard 2019, în vederea reprezentării inteligibile a datelor.

Suplimentar, diagramele realizate cu ajutorul programului Microsoft Visio Standard 2019 funcționează intersistemic. Adică: diagramele sunt vizibile aproape pe orice dispozitiv și cu orice sistem de operare. Acest lucru este posibil datorită asistenței browser pentru diagrame și aplicații disponibile, între altele, în magazinul Apple pentru tablete precum iPad Pro. Astfel, utilizarea diagramelor pe un ecran tactil cu asistență pentru atingeri multiple este deosebit de intuitivă, deoarece utilizatorul poate panorama pur și simplu cu degetul. Crearea diagramelor se poate realiza pe computer, însă utilizatorii pot efectua prezentarea ilustrativă a acestora pe orice dispozitiv.

Asemenea tuturor produselor noi din familia Office 2019, Microsoft impune și pentru Visio Standard 2019 în mod obligatoriu instalarea Windows 10 pentru crearea diagramelor. Din acest motiv, utilizarea software-ului este posibilă numai cu una dintre edițiile Windows 10. Aceasta este o licență pentru un singur dispozitiv, precum computer de tip desktop sau laptop. Microsoft garantează actualizări noi pentru această licență Visio Standard 2019 pentru o perioadă de minimum cinci ani de la data apariției software-ului.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge
Versiune .NET: necunoscut

Link-uri către "Microsoft Visio 2019 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Visio 2019 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat