Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Project 2019 Standard

Microsoft Project 2019 Standard
2.049,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100517-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Gestionarea proiectelor acasă și în companiile mici cu Microsoft Project Standard...Mai multe

Informații produs "Microsoft Project 2019 Standard"

Gestionarea proiectelor acasă și în companiile mici cu Microsoft Project Standard 2019

Viziune asupra tuturor proiectelor cu Microsoft Project Standard 2019

Orice proiect se va bucura de succes numai dacă este implementat în mod optim, iar la aceasta contribuie ultima versiune a programului Microsoft Project Standard. Programul servește la organizarea proiectelor, resurselor și portofoliilor complete alcătuite din numeroase proiecte individuale. În acest mod, utilizatorii pot avea o viziune asupra proiectelor pe termen scurt și pe termen lung atât la domiciliu, cât și din cadrul companiei și la lucrul de acasă, fără a risca afundarea în haos. Acest software face posibilă activitatea structurată care, de mai bine de două decenii, permite lucrătorilor independenți și companiilor de succes să își îndeplinească obiectivele; iar odată cu Microsoft Project Standard 2019 aceasta poate fi asigurată pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Pentru familiarizarea rapidă cu structurarea proiectelor, Project Standard 2019 este dotat cu numeroase șabloane pentru procese tipice. Acestea pot fi adaptate în funcție de necesități, pentru crearea șabloanelor individuale destinate proiectelor viitoare și evitarea activității laborioase. Microsoft preia din versiunea 2016 numeroasele instrumente cunoscute de planificare a activităților. Astfel, utilizatorii experimentați se vor orienta imediat și în ultima versiune a software-ului și, în doar câteva minute, vor putea defini toți parametrii importanți ai unui proiect nou, în mod individual sau în cloud, în cadrul unei echipe cu alte persoane din companie. Programul este compatibil cu toate dispozitivele cu sistem de operare Windows.

Pentru ca un proiect promițător să aibă ca rezultat o implementare reușită, Microsoft Project Standard 2019 oferă și un management îmbunătățit al resurselor – așadar pentru angajați, timp și alte elemente. Echipele actualizează timpul și competențele angajaților lor de oriunde, astfel încât coordonatorul de proiect beneficiază de o vedere de ansamblu asupra resurselor disponibile, putând acționa în orice moment. Noile instrumente contribuie la consemnarea mai ușoară a operațiunilor și înregistrarea mai sistematică a timpului, indiferent de mărimea ecranului, dispozitivele de intrare etc. În special în cazul unui număr foarte mare de proiecte derulate simultan, datorită acestor instrumente, Project Standard 2019 crește semnificativ rata de succes a proiectelor de orice fel.

Ce proiect trebuie prioritizat de către utilizatori? Foarte simplu: managementul portofoliului din Microsoft Project Standard 2019 îl va evidenția. În acest mod, utilizatorii software-ului păstrează o viziune asupra tuturor proiectelor actuale și stabilesc ce activități se află în program și proiectele la care există momentan erori – de exemplu prin nerespectarea programului, explodarea costurilor sau ca urmare a unor lucrări restante. Rapoartele din managementul portofoliului se actualizează automat, astfel încât nu este necesar decât un singur clic pentru a beneficia de o vedere de ansamblu asupra proiectelor existente. De asemenea, funcțiile inteligente de analiză oferă sugestii privind acțiunile viitoare și punctele în care coordonatorul de proiect trebuie să intervină.
În plus, această versiune Microsoft Project a fost adaptată la necesitățile utilizatorilor care nu nevoie decât limitat sau chiar deloc de soluții de echipă. Din acest motiv, utilizatorii vor putea profita de aceste opțiuni și la lucrul de acasă. Deoarece programul se instalează în întregime local, nu este necesară o conexiune la internet, lucrul fiind posibil și în călătorie, în tren, cu conexiune fluctuantă la internet. Pentru funcții suplimentare, specializate sunt adecvate edițiile Microsoft Project Professional 2019, adaptate echipelor mai mari și care oferă caracteristici corespunzătoare.

La fel ca toate programele din familia Office 2019, și Project 2019 este compatibil numai cu Windows 10. Aceasta înseamnă că utilizatorii necesită în mod obligatorii una dintre edițiile Windows 10 pentru rularea aplicației. De asemenea, aceasta este o licență completă pentru Project 2019, cu utilizare nelimitată în timp și pentru care Microsoft va furniza toate actualizările necesare pentru o perioadă de minimum cinci ani. Utilizarea nu presupune niciun cost de abonament. În prezent nu este posibilă instalarea software-ului pe alte sisteme de operare.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 280 * 800 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge
Versiune .NET: necunoscut

Link-uri către "Microsoft Project 2019 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Project 2019 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat