Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Project 2019 Professional

Microsoft Project 2019 Professional
2.399,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100516-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Gestionarea proiectelor și resurselor în companii cu Microsoft Project Professional...Mai multe

Informații produs "Microsoft Project 2019 Professional"

Gestionarea proiectelor și resurselor în companii cu Microsoft Project Professional 2019

Proiect, resurse, portofolii: viziune de ansamblu în Microsoft Project Professional 2019

Versiunea 2019 a programului Project Professional este un instrument care acoperă întreaga paletă de activități de management al proiectelor: cu ajutorul acestui software, coordonatorii de proiecte gestionează resurse precum angajați, timp și buget, menținând o vedere de ansamblu asupra acestora chiar și în cazul unui număr foarte mare de proiecte derulate simultan. De asemenea, dimensiunea proiectelor aproape că nu cunoaște limite: de la activități de mică amploare până la chestiuni desfășurate pe mai mulți ani, de o importanță deosebită. Colaborarea în cadrul proiectelor de acest tip este posibilă fie local, în rețea, fie în cloud, ceea ce permite companiilor mici și mari să economisească timp și bani, menținându-se totodată permanent la zi cu privire la evoluția anumitor proiecte.

Pentru menținerea controlului în cazul unui număr mare de proiecte diferite, Microsoft Project Professional 2019 vine cu un management îmbunătățit al portofoliului. Datorită acestui element al programului, factorii de decizie recunosc imediat proiectele care se derulează conform planului și punctele în care sunt necesare îmbunătățiri. Programele pot fi menținute sub control, gestionarea bugetului oferă o vedere de ansamblu asupra mijloacelor financiare, iar gestionarea resurselor umane este simplificată și mai mult prin această funcție. Prioritizarea indică dacă cele mai importante proiecte avansează conform planului sau dacă este necesară intervenția coordonatorului de proiect. În managementul portofoliului este disponibil, de asemenea, primul ajutor prin funcții de analiză și instrucțiuni corespunzătoare.

Pentru gestionarea funcțiilor de acest tip în companiile mari și în cloud este posibilă sincronizarea cu Project Online și Project Server. Așadar, membrii unei echipe pot sincroniza imediat intrările noi în proiect cu alți angajați și nu trebuie să intervină manual. În plus, utilizatorii Microsoft Project Professional 2019 pot integra Skype for Business direct în program. În acest mod sunt posibile chat-ul text și video sau verificarea prezenței direct din software, aspect care simplifică în mod considerabil colaborarea în cadrul proiectelor. Skype for Business nu este o componentă inclusă în pachet și trebuie achiziționat separat.

Departamentele financiare ale companiilor pot calcula fișa de remunerație pentru membrii echipei privind o activitate atât în funcție de proiect, direct în software, cât și înregistra alte cheltuieli. În plus, angajații întocmesc facturi cu valoare juridică în Microsoft Project Professional 2019 și înregistrează munca prestată în tabele orare disponibile prin intermediul șabloanelor. Prin urmare, Project Professional 2019 nu este un instrument destinat exclusiv gestionării proiectelor. Dacă este necesar, software-ul poate fi util și în cazul bugetării și finanțării activităților de orice tip. Integrarea software-ului de business intelligence facilitează suplimentar acest proces.

Utilizatorii care încă nu cunosc Microsoft Project Professional se vor familiariza imediat cu funcțiile multiple ale programului, datorită șabloanelor atașate software-ului și care permit crearea inclusiv a proiectelor complexe în doar câteva minute. Aceste șabloane pot fi editate și salvate pentru utilizarea ulterioară în alte proiecte, astfel încât, de exemplu, pentru crearea rapoartelor financiare pentru anii următori nu este necesară începerea de la zero, ci doar o simplă modificare a anului. Aproape toate funcțiile din versiunea anterioară și instrumentele deja cunoscute se regăsesc și în ediția din 2019, facilitând utilizatorilor trecerea la ultima versiune.

Microsoft pune la dispoziție această ediție a programului Project Professional numai utilizatorilor de Windows 10. Nu sunt acceptate alte sisteme de operare. Aceasta este o licență deplină, fără costuri de abonament, utilizarea este posibilă așadar și offline, permanent. Microsoft va furniza timp de minimum cinci ani toate actualizările disponibile în acest interval pentru Project Professional versiunea 2019. Acestea includ actualizările de securitate și de caracteristici.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 280 * 800 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge
Versiune .NET: necunoscut

Link-uri către "Microsoft Project 2019 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Project 2019 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat