Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 2019 Home and Student Mac

Microsoft Office 2019 Home and Student Mac
483,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100515-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Ediția Office 2019 Home and Student Mac oferă utilizatorului privat tot ce are nevoie pentru...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Home and Student Mac"

Ediția Office 2019 Home and Student Mac oferă utilizatorului privat tot ce are nevoie pentru îndeplinirea celor mai multe activități de redactare. De mulți ani pachetul Office este, pe bună dreptate, una dintre cele mai cunoscute suite software. Versiunea 2019 conține funcțiile consacrate și extinde programele populare cu câteva caracteristici moderne. Achiziționarea ediției Office 2019 Home and Student Mac asigură posibilitatea nelimitată de utilizare pe un singur dispozitiv a programelor Word, Excel și PowerPoint. Aceasta este varianta de programe care se adresează studenților și familiilor. Prin urmare, funcțiile programelor sunt adecvate pentru utilizare privată pe computere casnice. Sunt posibile, de exemplu, gestionarea e-mailurilor, editarea documentelor, efectuarea calculelor tabelare sau crearea prezentărilor pentru seminare.

 

Programe standard pentru viața cotidiană și facultate

Cumpărătorii ediției Office 2019 Home and Student Mac vor profita de nenumărate tehnologii atent elaborate. De exemplu, programul de redactare Word dispune de o verificare perfecționată a ortografiei care, la nevoie, poate sugera și îmbunătățiri de natură stilistică. Cu ajutorul șabloanelor Word din peste 40 de categorii, utilizatorul va economisi timp la redactarea standard. Firește, pachetul Office conține și Excel, cunoscuta aplicație de calcul tabelar. Acesta recunoaște modelul de lucru al utilizatorului și îi organizează datele în mod eficient. Numeroase calcule pot fi efectuate cu ajutorul formulelor performante. O multitudine de diagrame permit extragerea din date a previziunilor și tendințelor. De asemenea, pachetul de programe include PowerPoint, software-ul destinat prezentărilor convingătoare. Animațiile și tranzițiile pline de viață, precum și integrarea modelelor 3D fac posibilă crearea prezentărilor care vor capta interesul și atenția publicului. În acest sens, pentru prezentator sunt foarte utile notele vorbitorului, acestea fiind vizibile numai pentru el. În cele din urmă, calendarul, contactele și fișierele Office sunt integrate într-o manieră practică în aplicație.

 

Și mai ușor de utilizat și mai performant

Programele cuprinse în ediția Office 2019 Home and Student Mac simplifică activitățile de redactare și înlesnesc comunicarea prin e-mail, precum și crearea prezentărilor informative. Acesta din urmă ascunde toate elementele de pe ecran care nu alcătuiesc în mod direct fișierul text. În acest mod, concentrarea devine mai ușoară. În versiunea Office apărută în toamna 2018 sunt disponibile câteva noutăți față de versiunea Office 2016. Astfel, au fost îmbunătățite comenzile de scriere pentru toate aplicațiile Office. De acum înainte, la comenzile de scriere vor fi luate în considerare înclinația și intensitatea apăsării. Pentru comunicarea internațională și textele științifice este disponibil un software de traducere integrat. În plus, versiunea 2019 oferă o analiză a datelor îmbunătățită în Excel. Aceasta presupune noi tipuri de formule și diagrame. În PowerPoint utilizatorul va beneficia de o selecție extinsă de animații, precum și de funcția de metamorfoză și panoramare pentru tranziții. Mai mult, în prezentări pot fi integrate fișiere SVG și modele 3D și exportate ca videoclipuri cu rezoluție 4K.

 

Achiziționare simplă a ediției Office 2019 Home and Student

În magazinul nostru puteți cumpăra într-un mod simplu software-ul de birou consacrat. Este vorba despre versiunea pentru utilizatori care nu necesită funcții cloud. De aici puteți efectua rapid descărcarea și primi software-ul original fără a fi nevoie să așteptați timp îndelungat. Alături de cheia adecvată pentru licență, Lizengo furnizează și asistență la instalare. Utilizatorii Macintosh vor beneficia astfel de varianta corespunzătoare a software-ului Office de notorietate internațională. Documentele create sunt foarte potrivite pentru schimburile internaționale, deoarece formatele de fișier sunt răspândite la nivel mondial. Pe computerul Mac de acasă sau pe iPad, ediția Office 2019 Home and Student Mac surprinde reprezentanții tuturor generațiilor prin varietatea sa de funcții.

Procesor: Procesor Intel

Memorie: 4 GB

Memorie hard disk: 10 GB disponibili, format HFS+ (respectiv macOS Extended sau APFS)

Ecran: Rezoluție de minimum 1280 x 800

Sistem de operare: Office 2019 acceptă ultimele trei versiuni macOS, așadar cea mai nouă versiune și cele două versiuni anterioare. În prezent (octombrie 2018), acestea sunt MacOS 10,14 Mojave și MacOS 10,13 și 10,12.

Browser: Versiunea actuală de Internet Explorer, Safari, Chrome sau Firefox

Pentru Outlook: Microfon pentru recunoașterea vorbirii

Dispozitiv de ieșire audio pentru funcția de citire cu voce tare

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Home and Student Mac"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Home and Student Mac - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat