Microsoft Office 2019 Home and Business Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business Mac
929,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100514-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Office 2019 Home and Business Mac este o suită de programe cuprinzătoare destinată...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Home and Business Mac"

Office 2019 Home and Business Mac este o suită de programe cuprinzătoare destinată utilizatorilor individuali și familiilor, precum și companiilor mici și mijlocii. Suita de programe permite utilizatorului, între altele, gestionarea e-mailurilor, editarea documentelor text și crearea prezentărilor. În acest scop, în pachet sunt incluse versiunile actuale ale programelor Outlook, Word, PowerPoint, Excel și OneNote.

 

Varietate de funcții în Word și PowerPoint

Cumpărătorii ediției Office 2019 Home and Business Mac se vor putea bucura de posibilitățile variate oferite de software-ul Word de procesare text cunoscut la nivel mondial. Printre acestea se remarcă așa-numitele gesturi naturale pe care utilizatorul le poate efectua cu degetul sau stiloul pe un dispozitiv cu comandă tactilă. În editorul Cerneală, de exemplu, cuvintele pot fi încercuite pentru a le selecta sau tăiate pentru a le șterge. Pe de altă parte, asistentul Office integrat „Remix 3D” creează modele 3D din obiecte sau ființe pentru utilizarea în Word, Excel și PowerPoint. În acest mod, documentele și prezentările companiei vor beneficia de un impact vizual mai puternic. Trecerea de la modelare la document se desfășoară lin. În PowerPoint pot fi utilizate chiar și modele 3D pentru a conferi un caracter mai interesant tranzițiilor dintre diapozitive. Cumpărătorii ediției Office 2019 Home and Business Mac vor putea utiliza aceste programe și funcții fără acces la internet.

 

Notițe, calcule și comunicare simplificate

Dintre programele de calcul tabelar, Excel este considerat programul clasic. În versiunea 2019, acesta propune numeroase instrumente utile și rapide. Astfel, în timp ce utilizatorul lucrează, programul învață continuu și recunoaște modelul de lucru pentru a putea face în viitor sugestii mai potrivite. Pentru o introducere rapidă și un design reușit poate fi selectat un șablon din peste patruzeci de categorii. Ca și în versiunile anterioare, pe baza datelor introduse pot fi create calcule complexe utilizând formule. Conținuturile pot fi redate într-un mod foarte atractiv și sistematic cu ajutorul formatărilor, diagramelor de tip sparkline și tabelelor. Noile tipuri de diagrame permit reprezentarea și mai confortabilă a previziunilor și tendințelor.

Blocnotesul digital OneNote este adecvat atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală. Acesta ajută utilizatorul să rămână organizat. Ideile pot fi reunite în mai multe subcategorii și găsite cu ușurință, grație funcției de căutare. Datele introduse pot fi prelucrate cu tastatura, marcatorul de text sau stiloul. În plus, cumpărătorii Office 2019 Home and Business Mac beneficiază de acces la versiunea Outlook 2019, putând utiliza eficient e-mailurile chiar și în deplasare. În cele din urmă, calendarul, contactele și fișierele Office sunt integrate într-o manieră practică în aplicație.

 

Achiziționare Office 2019 Home and Business prin descărcare

Magazinul Lizengo este locul ideal pentru cei interesați de achiziționarea pachetului Office pentru acasă sau companie. Aici, programele Office consacrate sunt disponibile prin descărcare sigură. În acest mod, cei interesați dispun de acces simplu și rapid la programele de redactare și prezentare pe bună dreptate îndrăgite în întreaga lume. În acest scop, fiecare computer pe care vor rula programele Office necesită o licență proprie. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la alegerea sau instalarea ediției Office 2019 Home and Business Mac, echipa competentă Lizengo se află la dispoziția dvs.

Procesor: Procesor Intel

Memorie: 4 GB

Memorie hard disk: 10 GB disponibili, format HFS+ (respectiv macOS Extended sau APFS)

Ecran: Rezoluție de minimum 1280 x 800

Sistem de operare: Office 2019 acceptă ultimele trei versiuni macOS, așadar cea mai nouă versiune și cele două versiuni anterioare. În prezent (octombrie 2018), acestea sunt MacOS 10,14 Mojave și MacOS 10,13 și 10,12.

Browser: Versiunea actuală de Internet Explorer, Safari, Chrome sau Firefox

Pentru Outlook: Microfon pentru recunoașterea vorbirii

Dispozitiv de ieșire audio pentru funcția de citire cu voce tare

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Home and Business Mac"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Home and Business Mac - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat