Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 2019 Professional

Microsoft Office 2019 Professional
1.114,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100484-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Office 2019 Professional: reexperimentarea productivității Lucrați mai productiv...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Professional"

Office 2019 Professional: reexperimentarea productivității

Lucrați mai productiv cu Office 2019 Professional

Redactarea documentelor, întocmirea planurilor financiare, crearea prezentărilor, efectuarea notițelor și menținerea contactului cu colegii prin e-mail: Office 2019 Professional oferă toate aplicațiile importante necesare pentru realizarea tuturor sarcinilor acasă și la serviciu. Și în versiunea 2019 pachetul de programe este alcătuit din diferite aplicații. Ediția Office 2019 Professional nu necesită conexiune în cloud precum Office 365. Dimpotrivă, întregul pachet funcționează complet offline. Conexiunea la internet este necesară numai pentru realizarea periodică a actualizărilor de securitate și funcționale. Din acest motiv, pachetul de programe se adresează și companiilor sau utilizatorilor privați care încă nu sunt pregătiți pentru cloud sau care nu au acces la acesta.

În anul 2019 Microsoft Word se prezintă într-un nou veșmânt și permite, între altele, o recunoaștere îmbunătățită a comenzilor scrise și verbale. Nu mai este obligatoriu ca textul să fie introdus cu ajutorul tastaturii: instrumentele de scris precum Microsoft Pencil în conexiune cu dispozitivele Surface permit scrierea naturală în Word care ulterior este convertită automat în format dactilografiat. De asemenea, comenzile verbale au beneficiat de îmbunătățire prin introducerea în această caracteristică a rezultatelor asistentei Cortana. Prin urmare, utilizatorii au la dispoziție o nouă paletă de posibilități pentru utilizarea Microsoft Word și pentru a deveni creativi într-un mod cu totul nou. Firește, Word poate fi folosit și cu alte tipuri de documente decât cu formatul DOCX propriu.

Programul Excel a fost integrat și în ediția Office 2019 în vederea creării tabelelor pentru date financiare, seturi de date, cheltuieli, nume de produse și alte informații. În această ediție, aplicația este prezentă cu funcții și diagrame noi, extinzând în mod considerabil analiza datelor în cadrul Excel. De această măsură beneficiază mai ales companiile, deoarece acum datele vor putea fi prelucrate și gestionate într-un mod mai atrăgător din punct de vedere vizual. Totodată, PowerPoint a fost extins, permițând acum utilizatorilor includerea panoramărilor în prezentări sau deformarea și deplasarea completă a diapozitivelor. Rezultatul se poate reflecta în prezentări interactive mai atractive care oferă mai mult decât prezentările PowerPoint tipice de până acum.

Outlook reprezintă o aplicație de bază în Office 2019 Professional. Alături de gestionarea tuturor adreselor de e-mail ale utilizatorilor, programul oferă și o vedere de ansamblu asupra tuturor contactelor cunoscute și un calendar. Fiecare contact cunoscut poate fi completat cu adresă de e-mail, numere de telefon, site-uri web și numeroase alte date importante. Sincronizarea cu Outlook pe smartphone face posibil accesul de pretutindeni la date. Avantaje în special pentru companii: prin intermediul Exchange Server este posibilă menținerea la zi a datelor de contact și a termenelor pentru toți angajații. Astfel, acest pachet Office constituie atât un instrument pentru sarcinile tipice de birou, cât și un instrument de organizare.

De asemenea, Microsoft a recunoscut semnele vremurilor și oferă asistență pentru noile tehnologii, cum ar fi videoclipurile 4K, în vederea includerii acestora în prezentări în PowerPoint. În prezent, Word deține controlul prin fișierele SVG scalabile liber, ceea ce, pe de o parte contribuie la economisirea spațiului de stocare, iar pe de altă parte conferă flexibilitate în utilizarea de zi cu zi. Alături de Windows, varianta Office 2019 Professional poate fi utilizată și cu versiunile actuale de macOS, cât și ca variantă de server pentru Windows Server 2016. Pentru toate aplicațiile Microsoft a îmbunătățit caracteristicile de securitate, uzabilitate și gestionare în privința tuturor programelor. Rezultatul se concretizează într-un pachet cuprinzător alcătuit din cele mai importante aplicații la care utilizatorii profesioniști nu pot renunța.

Microsoft a optimizat ediția Office 2019 Professional pentru caracteristicile Windows 10. Din acest motiv nu va fi posibilă pornirea aplicațiilor din acest pachet de programe pe dispozitive echipate cu versiuni Windows mai vechi. Pentru utilizare este necesar Windows 10 în diferitele sale variante. Nu există alte variante de Office 2019 compatibile cu versiunile Windows mai vechi.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat