Microsoft Office 2019 Home and Business

Microsoft Office 2019 Home and Business
929,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100483-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Lucrul de acasă sau la birou cu Office 2019 Home and Business La birou și acasă totodată -...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Home and Business"

Lucrul de acasă sau la birou cu Office 2019 Home and Business

La birou și acasă totodată - cu Office 2019 Home and Business 

După cum sugerează și numele, aplicațiile din cadrul acestei suite de programe sunt adecvate pentru utilizarea privată sau profesională, atât acasă, cât și la birou. Pachetul conține cele mai noi versiuni de Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Documente, tabele, prezentări, e-mailuri, contacte: toate aspectele importante din viața profesională și personală pot fi gestionate de utilizatori cu această suită compactă alcătuită din cele mai cunoscute programe Office la nivel mondial. Prin salvarea opțională a datelor în serviciile de stocare online este simplă și partajarea conținuturilor de orice tip cu colegii și prietenii.

Și în anul 2019 Word rămâne cea mai bună metodă de creare, verificare, imprimare sau prelucrare în alt mod a documentelor de orice tip. Practic, Word 2019 este adecvat oricărei utilizări, de la documentele administrative de o pagină până la lucrări științifice complexe. În plus, în această versiune este posibilă integrarea graficelor SVG scalabile, simplificând în mod simțitor lucrul cu imagini de mari dimensiuni, fotografii, desene și alte formate. Cei care preferă să lucreze cu comenzi de scriere sau verbale se vor bucura de o recunoaștere îmbunătățită a ambelor forme de introducere în Word 2019.

Cel mai prețios instrument de evaluare a seturilor de date, precum cele financiare, este Excel 2019: în cadrul acestuia, utilizatorii pot gestiona atât grupuri mici de numere, cât și rapoarte financiare complete ale companiilor. Numeroasele posibilități de vizualizare a numerelor facilitează ulterior prelucrarea atractivă din punct de vedere vizual a oricăror informații, conferindu-le imediat un caracter inteligibil. Suplimentar, un element de noutate al prezentei ediții este reprezentat de numeroasele funcții matematice îmbunătățite, accelerarea GPU pentru anumite vizualizări 3D și multe altele. La rândul său, PowerPoint 2019 din cadrul Office 2019 Home and Business  permite integrarea videoclipurilor 4K și scalarea liberă a oricăror grafice integrate în diapozitive: fără niciun fel de editare externă a imaginilor.

Outlook este și în versiunea 2019 cea mai bună metodă de arhivare centrală a contactelor și de gestionare a conturilor de e-mail. Utilizatorii au posibilitatea de a crea un număr nelimitat de conturi de e-mail, de a salva date offline și de a arhiva e-mailurile într-o copie de rezervă. Programul salvează toate contactele în funcție de preferințe, cu nume, adresă, numere de telefon ș.a. Din acest motiv, îndeosebi pentru utilizarea profesională în cadrul companiilor, Office 2019 Home and Business reprezintă metoda ideală de a menține legături de durată cu clienții și de a nu pierde cele mai importante date.  Inboxul inteligent triază la alegere mesajele primite, astfel încât doar corespondența importantă să fie imediat disponibilă.

Microsoft condiționează instalarea în mod obligatoriu de edițiile Windows 10. Niciunul dintre programe nu va porni dacă este instalată o versiune de Windows mai veche. De asemenea, aceasta este o licență deplină care va beneficia minimum cinci ani de toate actualizările importante din partea Microsoft. Toate programele sunt utilizabile și fără acces la internet și nu necesită conexiune în cloud pentru utilizare. Cu toate acestea, dacă este necesar, este posibilă salvarea datelor în servicii cloud precum OneDrive.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Home and Business"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Home and Business - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat