Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 2019 Standard

Microsoft Office 2019 Standard
899,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100486-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Office 2019 Standard: lucrul confortabil acasă și în birourile mici Biroul ideal de acasă -...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Standard"

Office 2019 Standard: lucrul confortabil acasă și în birourile mici

Biroul ideal de acasă - cu Office 2019 Standard

Instrumentul potrivit pentru orice activitate: Office 2019 Standard include aplicațiile tipice de care au nevoie atât utilizatorii din mediul privat, cât și cei care lucrează de acasă sau angajații din micile birouri. De aceea, pachetul se adresează în special persoanelor care lucrează preponderent cu un singur dispozitiv, precum desktop sau laptop. Pachetul acoperă toate aspectele necesare activităților din micile birouri și de acasă, de la scurte documente din viața de zi cu zi, întocmirea situațiilor financiare ale gospodăriei, până la elaborarea prezentărilor profesionale. În același timp, activitatea productivă este pe deplin asigurată datorită opțiunilor oferite de Word, Excel etc. 

Word 2019 permite utilizatorilor profesioniști și privați crearea de documente după propriile preferințe. Tipuri și dimensiuni de fonturi, rânduri de subsol și de antet, anteturi de scrisori, șabloane și multe altele pot fi create în mod liber. Suplimentar, este posibilă integrarea graficelor, iar odată cu Office 2019 chiar și în format SVG. Aceste grafice ocupă un spațiu de stocare foarte redus și pot fi scalate liber, astfel încât atât imaginile mici, cât și cele mari își vor găsi fără probleme locul într-un document. În legătură cu noile posibilități de îmbunătățire a comenzilor de scriere și verbale sunt disponibile mai multe opțiuni decât în versiunea anterioară în scopul de a conferi documentelor exact aspectul dorit de utilizator.

La rândul său, Excel 2019 a fost extins pentru a putea oferi mai multe funcții și instrumente de analiză utilizatorilor avansați. Acum, numerele și alte date pot fi prelucrate vizual în și mai multe moduri în vederea realizării graficelor necesare domeniului de utilizare respectiv. În plus, accelerarea prezentărilor 3D a fost îmbunătățită cu ajutorul plăcii grafice, permițând lucrul mai rapid în special în cazul tabelelor complexe. PowerPoint 2019 este prezent, de asemenea, cu funcții noi; de exemplu, pentru panoramarea continuă a anumitor grafice sau deformarea diapozitivelor și imaginilor și adaptarea dimensiunilor acestora în funcție de necesități, fără utilizarea instrumentelor de editare externe. Cu toate acestea, fișierele PPT pot fi rulate fără a fi instalat PowerPoint.

Interfața Word, Excel și PowerPoint este similară versiunii anterioare Office 2016. Toți utilizatorii versiunii anterioare se vor putea orienta imediat în Office 2019 Standard și componentele acestuia. De asemenea, Microsoft manifestă deschidere pentru formate externe de date, astfel încât, de pildă, documentele create cu Open Office vor putea fi editate și în Word 2019. Cerințele de sistem nu s-au modificat deloc comparativ cu ediția anterioară, așadar toate componentele programului vor funcționa perfect și pe laptopuri sau alte computere mai vechi. De asemenea, a fost păstrată opțiunea de transpunere a tuturor programelor într-un mod care să permită intrarea tactilă pe dispozitive similare tabletelor.

Office 2019 Standard este prima versiune Office publicată de Microsoft care necesită în mod obligatoriu Windows 10. Aceasta înseamnă că versiunile mai vechi precum Windows 7 sau Windows 8.1 nu sunt compatibile cu aplicațiile din prezenta suită de programe. În plus, această versiune Office 2019 renunță la conexiunea în cloud. Prin urmare, utilizarea este posibilă integral offline, fără conexiune la internet sau OneDrive ca soluție cloud. Totuși, utilizatorii pot încheia un abonament pentru OneDrive dacă doresc și pot salva datele direct în cloud, fără a fi necesară utilizarea propriului hard disk. Microsoft garantează furnizarea tuturor actualizărilor importante pentru următorii cinci ani de la apariția Office 2019.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
Versiune .NET:minimum versiunea .NET 3.5

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat