Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 2019 Home and Student

Microsoft Office 2019 Home and Student
483,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100485-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Lucrul acasă și ca student – Office 2019 Home and Student Ideal pentru utilizatorii...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2019 Home and Student"

Lucrul acasă și ca student – Office 2019 Home and Student

Ideal pentru utilizatorii privați: Office 2019 Home and Student

Cele mai valoroase componente pentru toți cei care lucrează de acasă, utilizatorii privați și studenți: toate acestea sunt reunite în ediția Office 2019 Home and Student. Aceasta este o licență pentru un singur dispozitiv și conține programele Word, Excel și PowerPoint. OneNote face parte, de asemenea, din pachet și este disponibil pentru descărcare în Magazinul Windows în Windows 10. Utilizatorii pot salva datele offline, direct pe computer sau online, în cloud, cu ajutorul OneDrive sau al altor furnizori similari. „Realizați mai multe acasă sau la școală”: acest motto al Microsoft poate fi aplicat și în privința ediției Office 2019.

Acum, documentele cu aspect profesional pot fi create în Word 2019 într-un mod și mai eficient: editarea, verificarea la imprimantă a conținutului imprimat au loc într-o singură etapă. Suplimentar, este inclusă funcția de căutare cunoscută din ediția anterioară, astfel încât începătorii vor avea acces rapid la toate funcțiile importante cuprinse în Word 2019. În plus, un aspect complet nou pentru această versiune Office 2019 Home and Student este reprezentat de integrarea graficelor SVG mai simplu de scalat și de deplasat decât graficele JPG sau PNG, de exemplu. Toți cei care utilizează instrumente de scris pe ecranul tactil vor beneficia, de asemenea, de o recunoaștere îmbunătățită a scrierii de mână. Acest lucru este util, în special, pentru păstrarea notițelor.

Pe de altă parte, pentru prezentări este perfect adecvat PowerPoint 2019: cunoscutul instrument permite crearea la nivel profesional a diapozitivelor și prezentărilor complete. Astfel, ideile și informațiile pot fi redate într-un mod mai atractiv atât optic, cât și acustic. Noutatea inclusă în PowerPoint din cadrul Office 2019 și toate versiunile constă în utilizarea capturilor cu rezoluție ultra HD, astfel încât videoclipurile 4K pot fi integrate cursiv în diapozitive. Mai mult, asistența îmbunătățită pentru panoramarea și scalarea fotografiilor existente sau a altor grafice face inutilă achiziționarea programelor suplimentare de editare a imaginilor. PowerPoint 2019 reprezintă instrumentul adecvat atât pentru diapozitivele simple, cât și pentru diapozitivele conținând pagini multiple.

Odată cu Excel 2019, cumpărătorii acestei licențe se vor bucura de aplicația consacrată de gestionare a tabelelor. Datele de orice tip pot fi introduse simplu și intuitiv și prelucrate optic. Combinațiile de taste permit accesul rapid la cele mai importante funcții pentru utilizatorii care lucrează zilnic cu Excel. Între altele, în noua versiune beneficiază de îmbunătățiri funcțiile matematice prezente acum într-un număr mai mare în pachet. Suplimentar, aplicația oferă noi metode de reprezentare atractivă din punct de vedere optic a datelor, furnizând astfel un instrument de vizualizare. În acest mod, toți utilizatorii vor economisi timp și vor beneficia de fluxul de lucru cunoscut în Excel.

OneNote nu mai constituie în Office 2019 Home and Student o componentă fixă a pachetului. În schimb, cei interesați pot descărca programul din Magazinul Windows. De asemenea, Microsoft a renunțat la compatibilitatea cu toate celelalte versiuni de Windows mai vechi. Pe dispozitiv trebuie să fie instalat în mod obligatoriu Windows 10 pentru a beneficia de avantajele Office 2019 și ale tuturor aplicațiilor incluse. Însă aceasta este o licență permanentă care va beneficia minimum cinci ani de actualizări din partea Microsoft. Spre deosebire de Office 365, ediția de față nu implică nicio taxă de abonament. Salvarea datelor în OneDrive poate genera costuri.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5

Link-uri către "Microsoft Office 2019 Home and Student"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2019 Home and Student - Evaluări
(1)
10 feb. 2019

Recoamand. Cel mai bun pret de pe net ! Merita

Aveam nevoie de o licenta Office 2019 pentru calculatorul de acasa. Am achizitionat acest produs si sunt pe deplin multumit. Este cel mai bun pret pe care l-am gasit pe net 484 lei. Pe alte siteuri, inclusiv pe siteul Microsoft, Office 2019 costa mai scump undeva la 650 lei, acelasi produs. Multumesc Lizengo. Recomand.

Pagina 1 din 1
Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat