Windows 10 Pro for Workstation

Windows 10 Pro for Workstation
879,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100374-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Microsoft a dezvoltat Windows 10 Pro pentru stații de lucru special pentru utilizatorii care au...Mai multe

Informații produs "Windows 10 Pro for Workstation"

Microsoft a dezvoltat Windows 10 Pro pentru stații de lucru special pentru utilizatorii care au nevoie mare de performanță maximă la locul de muncă. Versiunea standard de Windows 10 Pro este în prezent limitată la 2 TB de RAM și două procesoare simultan. Cu o descărcare de Windows 10 Pro for Workstation pot fi acționate până la 6 TB RAM și 4 procesoare simultan. Astfel, crește puterea în mod drastic, mai ales în CPU și aplicații intensive de memorie (editare de imagine și video, CAD, simulări, randare 3D). Cu toate acestea, cerințele minime de sistem nu se schimbă, așa încât Windows 10 Pro for Workstation nu necesită de la sine nici o performanță suplimentară.

În plus, sistemul de operare este primul program de la Microsoft care suportă ReFS ca sistem de fișiere. În comparație cu NTFS securitatea fișierelor este crescută în mod semnificativ. ReFS corectează automat erorile, care apar ca într-o matrice RAID de hard disk-uri, fișierele de pe hard disk-ul sănătos suprascriind sectoare defectuoase pe alte hard disk-uri. În plus, Microsoft oferă cu acest sistem de fișiere o securitate care intră în discuție și pentru aplicațiile Cloud și, prin urmare, îndeplinește și cerințe comerciale. ReFS oferă, de asemenea, în mod intrinsec, o protecție îmbunătățită împotriva eventualelor defecte de date care pot apărea în cazul exploatării permanente a unor sisteme extrem de mari de hard disk-uri legate între ele. Astfel, această versiune de Windows 10 Pro este cea mai sigură variantă atât pentru întreprinderi, cât și pentru persoane care desfășoară activități independente.

Prin integrarea SMB Direct, o cheie Windows 10 Pro for Workstation se accelerează schimbul de fișiere între două sau mai multe dispozitive. Sistemul de operare oferă beneficii în trei domenii. Fluxul de date este crescut, imediat ce două dispozitive, care au instalat acest nou sistem de operare, comunică. O latență semnificativ mai mică asigură, de asemenea, manipularea unităților din rețea, ca și când acestea ar fi fost prezente fizic pe dispozitivul respectiv. În încheiere, SMB Direct reduce în mod semnificativ gradul de utilizare a procesorului. Astfel, chiar și cu foarte multe interogări într-un timp scurt din diferite surse, puterea procesorului nu este redusă în mod observabil, iar întreaga performanță este păstrată pentru lucru.

Descărcarea Windows 10 Pro for Workstation dă dreptul, în plus, tuturor utilizatorilor să utilizeze memoriile NVDIMM. Acestea reduc latența atunci când se ocupă de toate unitățile. NVDIMM este memoria de lucru, care nu este, totuși, volatilă și, astfel, este din nou disponibilă în timpul următoarei utilizări a sistemului. De asemenea în momentul închiderii complete a sistemului, activitatea poate fi reluată, astfel, imediat la următoarea boot-are, fără ca toate programele și datele să trebuiască mai întâi reîncărcate de pe hard disk-urile semnificativ mai lent. Astfel o cheie Windows 10 Pro for Workstation crește de asemenea eficiența energetică, deoarece sistemele pot fi închise complet, fără a conduce la o pierdere de timp și productivitate.

CPU: Cel puțin 1,0 GHz. Suport pentru procesoare Xeon și Epyc disponibil. Până la 4 procesoare pe placă de bază.

RAM: Cel puțin 2 GB. Maxim 6 TB.

Hard Disk: Cel puțin 20 GB spațiu liber pe disc pentru sistemul de operare.

Placă video: Placă grafică capabilă DirectX 9, în condițiile în care unele aplicații necesită DirectX 10 pentru o performanță mai bună.

Display: Rezoluție minimă 1024 * 600 pixeli.

Link-uri către "Windows 10 Pro for Workstation"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 10 Pro for Workstation - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat