Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows 8.1 Enterprise

Windows 8.1 Enterprise
599,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100407-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Ediția Enterprise a sistemului de operare Microsoft a fost adaptată de către realizatorii de...Mai multe

Informații produs "Windows 8.1 Enterprise"

Ediția Enterprise a sistemului de operare Microsoft a fost adaptată de către realizatorii de software din Seattle la nevoile companiilor. Prin urmare, descărcarea Windows 8.1 Enterprise de la Microsoft cuprinde, în plus față de toate caracteristicile versiunii de bază a Windows 8 și îmbunătățirile aduse de actualizările Windows 8.1, diferite caracteristici suplimentare care lipsesc din versiunile sistemului de operare pentru utilizatorii finali. În plus, sistemul de operare se distinge printr-o interfață revizuită care sprijină utilizatorul în utilizarea eficientă a sistemului. Un mare avantaj al ediției Enterprise a Windows 8.1 este capacitatea de a rula pe diferite platforme pe computere desktop, laptop, tablete și smartphone-uri. Datorită suportului de lucru optimizat pe dispozitive cu ecran tactil, activitatea profesională este posibilă în mod confortabil și pe dispozitive inteligente.

Mai multă securitate pentru rețele corporative
În special în mediul profesional, securitatea IT este o prioritate de vârf. Cu cheia Windows 8.1 Enterprise companiile primesc cheia pentru a maximiza securitatea rețelelor corporative, fără a limita prin aceasta în mod excesiv libertățile angajaților. Parte a acestui concept de siguranță sunt procedurile speciale de autentificare a utilizatorilor prin smartcarduri virtuale, precum și posibilitatea de a folosi senzori de amprente digitale pentru autentificarea utilizatorului prin intermediul Windows Biometric Framework (WBF). În plus, administratorii de sistem au posibilitatea, prin intermediul AppLocker, de a bloca la nivel central accesul și executarea programelor, scripturilor, clienților și programelor de instalare și de a aloca drepturi de acces individuale. La acestea se adaugă funcția DirectAccess, prin care poate fi acordat utilizatorilor acces la resursele companiei, fără a fi necesară o conexiune printr-o rețea privată virtuală (VPN) .

Criptarea drive-urilor și Windows To Go
La fel ca versiunea Enterprise a predecesorilor Windows 7 și 8, și varianta 8.1 adaptată la utilizarea în mediu profesional este echipată cu tehnologia BitLocker. Criptarea drive-urilor optimizată pentru versiunea actuală permite utilizatorului să cripteze atât unitatea de sistem, precum și orice unități de hard disk și suporturi de date detașabile. Sistemul îmbunătățit BitLocker constituie un mare avantaj mai ales pentru companiile care doresc să își știe în siguranță datele sensibile. O altă caracteristică care pledează pentru descărcarea Windows 8.1 Enterprise este funcția practică Windows To Go. Cu ajutorul acestei caracteristici se poate transfera instantaneu un sistem de operare Enterprise complet executabil, împreună cu aplicații ale companiei și datele protejate ale companiei, pe un stick USB bootabilă. Astfel, acesta este ideal pentru a putea lucra fără limitări într-un mediu sigur în timpul unor deplasări de afaceri.

Revenire la punctele forte vechi
Pe lângă toate noile caracteristici și caracteristici speciale, versiunea corporativă oferă, de asemenea, și confortul versiunilor pentru utilizatorii finali. Astfel, și în ediția Enterprise revine butonul Start, care facilitează semnificativ navigarea. De asemenea, comutarea opțională între interfața Metro, cu aspectul ei caracteristic de dale, și cea desktop standard asigură o utilizare semnificativ îmbunătățită pe diferite terminale. O cheie Windows 8.1 Enterprise este utilă așadar pentru toți utilizatorii profesioniști care sunt în căutarea unui sistem de operare cu o interfață de utilizator modernă, operabilitate intuitivă și standard ridicat de siguranță.

Înnoiri importante la Windows 8.1 Enterprise

 • Optimizarea operării atât pentru ecrane tactile cât și pentru mouse și tastatură. 
 • Operabilitate intuitivă prin revenirea butonului Start.
 • Prelucrare simplificată a datelor companiei în deplasări și utilizare mobilă prin crearea unui sistem portabil Windows pe un stick USB (Windows To Go).
 • Controlul centralizat al accesului la resursele companiei, fără o conexiune VPN, prin intermediul DirectAccess.
 • Gestionarea drepturilor de acces și politicilor de grup prin intermediul AppLocker.
 • Procedură sigură pentru autentificarea utilizatorului prin intermediul smartcardurilor virtuale și senzorilor biometrici de amprente digitale.
Procesor1 GHz CPU
Memorie de lucru1 GB (32 de biți), 2 GB (64 de biți)
Placă graficăProcesor grafic DirectX 9
Placă de sunetN/A
Hard disk16 GB (32 de biți), 20 GB (64 de biți)
EcranRezoluție minimă 1024x768 pixeli, rezoluție recomandată minim 1366x768 pixeli
Link-uri către "Windows 8.1 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 8.1 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat