Microsoft Office 2010 Professional Plus

Microsoft Office 2010 Professional Plus
623,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100361.1-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Engleza
 • 15-30 minute
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Descriere produs Cine achiziționează o cheie...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2010 Professional Plus"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - Descriere produs
Cine achiziționează o cheie Microsoft Office 2010 Professional Plus, primește acces la cel mai cuprinzător pachet de software de birou de la Microsoft. Pe lângă prelucrarea de texte cu Word, foi de calcul Excel, precum și PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher și software-ul de baze de date Access, pachetul software include trei aplicații suplimentare, care sunt optimizate pentru utilizarea în întreprinderi mici și mari. Acestea sunt InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 și Lync 2010.

Componente software pentru colaborare simplificată în mediul profesional
Descărcarea Microsoft Office 2010 Professional Plus aduce numeroase avantaje pentru utilizatorii profesioniști. Acest lucru se datorează în principal pachetelor software InfoPath, SharePoint Workspace, și Lync, în versiune exclusivă. Cu ajutorul InfoPath este acum posibil ca utilizatorii să creeze formulare XML și să le distribuie într-o rețea, ceea ce simplifică semnificativ colectarea și stocarea de informații și în organizațiile mari. Datorită SharePoint Workspace 2010, colaborarea pe proiecte, coordonarea sarcinilor și gestionarea centralizată a documentelor și a conținutului prin intermediul sistemului de gestionare a conținutului integrat sunt, de asemenea, mai ușoare. Pachetul software asociat cu descărcarea Microsoft Office 2010 Professional Plus este completat cu software-ul de comunicare și telefonie IP Lync, cu care pot fi ținute chiar și conferințe video fără prea mult efort.

Aplicații web și suport 64 biți
În comparație cu versiunea anterioară, dezvoltatorul de software din Seattle introduce în Microsoft Office 2010 Professional Plus , în plus față de versiunea de 32 biți pentru prima dată și o versiune de 64 biți. Astfel utilizatorii care dispun de un sistem de operare de 64 biți beneficiază, printre altele, de o performanță îmbunătățită, precum și utilizarea eficientă a memoriei de lucru. Chiar și mai multe foi de calcul Excel și baze de date mari de mai mulți gigabytes, cum sunt obișnuite în societăți, pot fi astfel prelucrate mult mai rapid. O altă inovație sunt aplicațiile web Office 2010, cu care este posibilă prelucrarea direct în browser a fișierelor Word și Excel, care au fost stocate înainte în Windows Live.

Orientare a utilizatorilor mai clar reprezentată și îmbunătățiri ale detaliilor
Microsoft acordă și în cazul Office 2010 Professional Plus o mare importanță unei exploatări consistente continue, pentru a crea mai intuitiv procesele de lucru. Acest lucru se datorează pe de o parte opticii cahlă auto-explicative, pe de altă parte, însă, și meniului de fișiere bine organizat, numit și Backstage. Deosebit de convenabilă se dovedește a fi afișarea sub formă de listă a documentelor cel mai recent editate împreună cu previzualizarea semnificativă. Și în detaliu Microsoft Office 2010 Professional Plus a devenit semnificativ mai confortabil la nivelul componentelor sale software. În plus față de previzualizarea live pentru formatarea textului, acest lucru privește și funcția simplificată „Copy & Paste“, care acum permite utilizatorilor să insereze conținut, fără formatare sau în formatul dat. Pentru întreprinderi este deosebit de interesant, în plus față de funcționalitățile extinse, software-ul de prezentare PowerPoint. Acesta este acum echipat cu o editare video și audio extensivă. Cu ajutorul ei prezentările pot fi acum dotate cu elemente grafice și animații profesioniste, și în cele din urmă salvate ca film.

Componentele software ale Microsoft Office 2010 Professional Plus

 • Word 2010: Crearea și editarea documentelor text profesionale, cu opțiuni de configurare extensive.
 • Excel 2010: Cea mai răspândită soluție software pentru gestionarea datelor și calcul tabelar.
 • PowerPoint 2010: Instrumentul de prezentare pentru crearea de prezentări de înaltă calitate, cu caracteristici multimedia extensive.
 • OneNote 2010: Carnetul de note virtual pentru idei, adrese și termene, care face în sfârșit ordine pe birou.
 • Outlook 2010: Mai multă productivitate prin centralizarea conturilor de e-mail, datelor din calendare, contactelor și termenelor.
 • Publisher 2010: crearea de imprimate profesionale, materiale promoționale și alte documente, dintr-o singură sursă.
 • Access 2010: Crearea și gestionarea bazelor de date mai performante în mediul privat și de afaceri.
 • InfoPath 2010: Crearea și administrarea formularelor XML pentru stocarea și colectarea informațiilor.
 • SharePoint 2010: Aplicație web pentru editarea proiectelor împreună cu colegii, precum și pentru managementul documentelor.
 • Lync 2010: Software profesional pentru telefonie IP și videoconferințe.

Notă: abonamentul Skype for Business nu este inclus în acest pachet

<

Platformă Windows
Sistem de operare suportat Windows XP (SP3), Windows Server 2003 (SP2), Windows Vista, Windows 2008 Server, Windows 7, Windows 8, Windows server 2012, Windows 10
Link-uri către "Microsoft Office 2010 Professional Plus"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat