Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 365 Enterprise E3

1.139,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100371-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Microsoft Enterprise 365 E3- software Office profesional on-line Viața profesională...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 365 Enterprise E3"

Microsoft Enterprise 365 E3- software Office profesional on-line

Viața profesională modernă are loc din ce în ce mai rar pe computere individuale. O conexiune prin Internet cu clienții, partenerii de afaceri și angajații devine mai importantă în multe industrii, problemă la care răspunde Microsoft cu al său Office 365. Publicat în diferite ediții precum Microsoft Enterprise 365 E3, software-ul combină soluții consacrate, cum ar fi Word sau Excel cu un acces online simplu la aceste și alte aplicații. Apoi, completări precum OneDrive ca serviciu Cloud de la Microsoft, permit utilizatorilor să acorde drepturi de acces diferiților angajați și să lucreze online la aceleași proiecte. În acest caz nu este necesară nicio instalare de Word, Excel sau alte programe Office pe computerele individuale.

Pentru cine este potrivită o cheie Microsoft Enterprise 365 E3 ?

Descărcarea Microsoft Enterprise 365 E3 este de valoare pentru utilizatorii din mediul de afaceri, care doresc să promoveze o mai mare colaborare în rândul angajaților lor la nivel de Office. Cu Microsoft 365 este încurajat lucrul online în echipă și promovat schimbul de date, inclusiv modificări, în timp real. Cu o cheie Microsoft Enterprise 365 E3utilizatorii dobândesc, de asemenea, o gamă largă de aplicații suplimentare și oferte de servicii, pentru care trebuie plătită o taxă anuală de licență. În cazul Enterprise E3 trebuie menționată în primul rând o soluție profesionistă de e-mail cu multe funcții suplimentare, pentru a facilita comunicarea internă și în contact cu clienții.

Punctele forte și funcțiile Microsoft Enterprise 365 E3

Microsoft Office 365 include în toate versiunile Word, Excel și PowerPoint, precum și programele suplimentare OneNote și OneDrive. Începând cu generația Office 2013, disponibilă de asemenea pentru utilizatorii privați, funcțiile Enterprise E3 sunt orientate în mod explicit către clienții corporativi. În plus față de soluția de e-mail menționată, acesta include organizarea facilă de conferințe on-line, prin utilizarea Skype, crearea și integrarea ușoară a rețelelor sociale sau aplicațiilor mobile pentru sub-programele individuale ale pachetului Office.

Pentru cele mai importante aplicații, cum ar fi Word și Excel, este disponibilă atât o versiune online, cât și o versiune de desktop. Prin prelucrarea documentelor pe internet, mai multe persoane pot, în funcție de alocarea drepturilor de acces, lucra la aceleași proiecte și beneficia direct de actualizări reciproce. De asemenea, stocarea și partajarea de fișiere este simplu de organizat online. Licenta Microsoft Enterprise 365 E3 poate fi achizitionata pentru 5 utilizatori si prin achizitionarea de licente aditionale per utilizator, va ofera posibilitatea da a creste numarul utilizatorilor.

În comparație cu soluțiile Enterprise mai puternice, utilizatorii Microsoft Enterprise 365 E3 trebuie să renunțe la site-ul web al societății, precum și la suportul VoIP. În cazul în care pagina este găzduită pe un server propriu și telefonia ocupațională este efectuată pe altă cale, acest lucru nu reprezintă o limitare. Prin conceptul online, o utilizare a programelor este posibilă și prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor. Aici își arată Microsoft 365 punctele sale forte pentru angajații din serviciul extern sau lucrările la sediu, pentru care nu este necesară o prezență directă la angajator.

La noi cea mai convenabilă cheie Microsoft Enterprise 365 E3

Pe lângă Microsoft Enterprise 365 E3 ca soluție consacrată pentru întreprinderile de toate dimensiunile și industriile, utilizatorii găsesc la noi online mai multe licențe pentru Office 365. După descărcarea directă a unei licențe pentru unul sau mai mulți angajați, este posibilă o utilizare imediată a tuturor aplicațiilor în versiune completă. Trebuie ținut cont de faptul că dreptul de utilizare în cazul Enterprise E3 se achiziționează pentru un an și, ulterior, are loc un nou decont cu Microsoft în calitate de partener contractual. Actualizările regulate sunt garantate pentru toți utilizatorii, pentru a avea acces în orice moment la cea mai recentă versiune a programelor Office. De asemenea sprijinul direct prin intermediul serviciului Microsoft este asigurat tuturor deținătorilor de licență.

Platformă: Windows
Sistem de operare suportat: Windows 7 SP 1 sau mai mare
Procesor: procesor 1 GHz x86 sau procesor de 64 biți, cu SSE2
Memorie: 1 GB RAM (32 biți), 2 GB RAM (64 biți)
Spațiu pe disc: 3 gigabytes ( GB)
Placă grafică: placă grafică DirectX10, rezoluție minimă 1024 x 576
Placă de sunet: nicio cerință

Link-uri către "Microsoft Office 365 Enterprise E3"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 365 Enterprise E3 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat