Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise
72.900,00 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100366-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
SQL Server 2017 Enterprise - administrarea facilă a cantităților foarte mari de date SQL...Mai multe

Informații produs "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise"

SQL Server 2017 Enterprise - administrarea facilă a cantităților foarte mari de date

SQL Server 2017 Enterprise – soluția pentru bazele de date ale companiilor

Microsoft SQL Server stabilește de ani de zile repere în domeniul administrării bazelor de date relaționale și este actualizată periodic în funcție de cerințele firmelor și ale administratorilor. SQL Server 2017 Enterprise este cea mai nouă ediție disponibilă pentru utilizatorii care doresc, pe lângă administrarea facilă și în siguranță a seturilor complexe de date, analizarea în timp real a datelor. Prin deschiderea față de platforme, precum Docker și Linux, SQL Server 2017 este acum disponibilă tuturor utilizatorilor și îmbină performanța de top cu standarde maxime în domeniul securității.

Cui se adresează varianta Enterprise a programului SQL Server 2017?

În comparație cu ediția Standard a aplicației SQL Server 2017, ediția Enterprise este concepută pentru firme începând de la un anumit ordin de mărime. Aplicația este recomandată în cazul bazelor mari de date cu conținuturi critice pentru afacere, pentru care se dorește o interpretare periodică în funcție de criterii complexe. Ediția cuprinde o gamă largă de funcții suplimentare în domeniul Business Intelligence, pentru a fundamenta deciziile la nivel de companie cu ajutorul datelor. Spectrul funcțiilor îl depășește cu mult pe cel al ediției SQL Server 2017 Standard, pentru care utilizatorii pot, de asemenea, cumpăra licențe la noi.

Cele mai importante noutăți și particularități ale aplicației software

Cea mai mare noutate anunțată este deschiderea pentru utilizatorii altor platforme. Și din punctul de vedere al limbajului de programare folosit, utilizatorii beneficiază de toate libertățile. Datorită analizei operative în timp real, oferite și în ediția Standard, pot fi realizate până la un milion de predicții pe secundă. Împreună cu soluția End-to-End BI pot fi create rapid rapoarte în baza cărora pot fi luate decizii fundamentate, la nivel de companie. Documentele și analizele generate pot fi accesate și mobil, prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete.

O noutate a edițiilor SQL Server 2017 Enterprise și Standard este lucrul cu un model extins de date, bazele de date grafice. În comparație cu standardul de până acum este obținut un nivel și mai mare de abstracție, care permite realizarea unor operații suplimentare de sortare, administrare și analizare a seturilor de date. De aici rezultă și optimizarea superioară, automatizată, a bazelor de date. Cu fiecare cheie de licență SQL Server 2017 Enterprise, utilizatorii investesc într-un sistem consacrat, care asigură o performanță de top și fără intervențiile periodice ale administratorului.

Un alt avantaj pentru administratori îl reprezintă funcția „Resumable Online Index Rebuild”. În timp ce funcția clasică de reconstruire a indexului consumă un volum mare de timp și resurse, noua funcție poate fi de acum întreruptă și reluată în orice moment. Astfel reconstruirea poate fi programată, de exemplu, în orele de noapte, când au loc de regulă doar procese mai puțin consumatoare de resurse.

Nu trebuie uitat faptul că SQL Server 2017 a fost distins de mai mulți ani, în multiple rânduri, pentru punctele sale forte în ceea ce privește securitatea datelor. În special pentru procesele critice pentru afacere și administrarea în siguranță a datelor sensibile ale clienților, aspectul securității este decisiv și esențial pentru orice management responsabil. La utilizarea aplicației SQL Server, utilizatorii beneficiază de securitate maximă, de care beneficiază în cele din urmă însăși compania și toți clienții săi.

Descărcați avantajos, online, cheia dumneavoastră de licență SQL Server 2017 Enterprise

Chiar dacă este posibilă licențierea prin server/CAL, cheia de licență SQL Server 2017 Enterprise este achiziționată, de regulă, în funcție de numărul de nuclee. În cazul variantei Enterprise, utilizatorii nu trebuie să se teamă de o restricționare a numărului de nuclee. Pe pagina noastră de internet, utilizatorii pot descărca confortabil și ușor cheia de licență SQL Server 2017 Enterprise, iar după descărcare, aplicația software poate fi utilizată direct, în versiune complet funcțională, pentru orice scop dorit. La SQL Server 2017 Enterprise, limitele de analizare și înregistrare a datelor sunt stabilite doar de sistemul de operare folosit.

Platformă: independent de platformă
Sistem de operare suportat: începând de la Windows 8, începând de la Windows Server 2012, Linux și multe altele
Procesor: minim procesor x64 de 1,4 GHz (recomandat 2,0 GHz)
Memorie de lucru: minim 1 GB (recomandat 4 GB)
Spațiu de stocare pe hard disk: 6 GB
Placă video: placă Super VGA, rezoluție minimă 800 x 600 px
Placă de sunet: nespecificat

Link-uri către "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat