lizengo Team
lizengo Team

CINE SUNTEM NOI ȘI CE FACEM?

lizengo este un magazin online de nouă generație, cosmopolit și de anvergură internațională, care s-a specializat pe comercializarea de software-uri de descărcare pentru producători de prestigiu. Între timp, nu doar în Germania reprezentăm un punct de referință în domeniu, ci avem la fel de mult succes și pe piața europeană. Din 2015, ca magazin online de top în Europa, distribuim software-urile noastre de descărcare în 20 de țări.

CE VĂ OFERIM?

Günstige Preise
Preise

PREȚURI AVANTAJOASE

Obiectivul nostru este să le oferim clienților noștri întotdeauna un preț de cumpărare competitiv, pe lângă servicii complete de asistență. Pentru aceasta, ne adresăm în același fel atât clienților privați, cât și celor juridici.

Service
Service

SERVICE

Vă oferim permanent consiliere profesionistă prin telefon, live-chat, partajarea ecranului sau e-mail, de luni până vineri, în timpul programului nostru de lucru (9:00 - 18:00) - vă ajutăm chiar și la instalarea software-ului dvs.

Garantie
Garantie

Prin garanția noastră de returnare 100 % a banilor, clienții noștri nu mai au grija de a fi abandonați cu problemele lor!

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

CALITATE

lizengo oferă calitate verificată la prețuri avantajoase. Personalul nostru calificat verifică dacă produsele destinate vânzării corespund exigențelor noastre calitative. În ceea ce privește licențele se asigură că acestea sunt produse noi și originale, destinate Spațiului Economic European, înainte de a intra pe platformele noastre de vânzare. În acest mod am câștigat încrederea numeroșilor noștri clienți fideli la nivel mondial. Cu software-ul de la lizengo, sunteți în siguranță.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

SUSTENABILITATE

Conceptul sustenabilității în compania noastră se scrie cu majuscule. De aceea, în ultimii ani am introdus măsuri consolidate, care fac posibilă utilizarea responsabilă a resurselor noastre existente: aproape toate procesele sunt comandate digital la lizengo, de aceea am redus consumul de hârtie. În plus, angajații noștri pot solicita la noi o foaie de parcurs pentru a folosi transportul public local spre locul de muncă pentru protejarea mediului.

B2B
B2B

B2B

Întreprinderile găsesc în magazinul B2B toate software-urile destinate firmelor și mai mult, au posibilitatea să ia legătura cu asistența clienți B2B prin partenerul lor de contact personal. În plus, experții noștri B2B specializați oferă suport multor companii chiar și la fața locului, le oferă asistență în cadrul unor proiecte în curs, oferă consiliere completă la achiziționare și asistență în caz de întrebări legate de licență și preluare de audit.

De unde venim?

zeitstrahl-ro2013201520182019OrientareainternaționalăDeschidereamagazinuluiB2BModel deafaceri verificatdin punct de vederejuridic, marcajul deomologare al Birouluilegislativ ITCertificareTrusted Shops șiChip Leading ShopÎnființarea
Zufriedenheit 2.000.000 de clienți fericiți
Mitarbeiter 100 Angajați
Bewertungen 4.8 Evaluare TrustedShops la 19K de recenzii

INTRAȚI

Doriți să știți unde lucrăm? Aici puteți vedea clădirile firmelor noastre!

CE VIZIUNE AVEM?

Diversitatea este deviza noastră: lizengo este o companie interdisciplinară și multiculturală

Vision 1

În ultimii ani, echipa noastră și-a extins efectivele cu noi angajați în domenii precum marketing, dezvoltare, service clienți în limbi străine, achiziții, distribuție și secretariat. Am reușit astfel să ne îmbunătățim continuu magazinul online, să ne consolidăm gama de produse și să mărim numărul de clienți fideli.

Vision 2

Munca în echipă și o cultură corporativă deschisă nu constituie fraze goale la noi, ci valori reale de bază. Ne considerăm o echipă mare și puternică, de naționalități diferite; buna colaborare dintre colegii noștri se bazează înainte de toate pe respectul și încrederea reciprocă. La lizengo fiecare trebuie să aibă posibilitatea să-și dezvolte potențialul într-o atmosferă de lucru pozitivă și să descopere provocarea sa personală.

Vision 3

Suntem deosebit de atașați de conceptele de cosmopolitism și multiculturalism: dorim să venim în întâmpinarea numeroaselor cerințe pe care le presupune o lume globalizată și nu tolerăm marginalizarea. Structura multiculturală a echipei noastre reflectă orientarea internațională a lizengo: astfel putem furniza permanent oferte adaptate într-o lume în care multiculturalitatea devine din ce în ce mai pregnantă.

Vision 4

Viziunea noastră este de a deveni cel mai mare magazin online pentru descărcare de software și de a oferi oamenilor din întreaga lume posibilitatea de a cumpăra, în orice moment, oferta potrivită pentru nevoile lor individuale. Asigurând, permanent, o selecție extinsă de software de marcă de înaltă performanță, prețuri imbatabil de mici și un nivel ridicat de relații cu clienții, continuăm să ne dezvoltăm ca și companie internațională și, astfel, să ne apropiem tot mai mult de obiectivul nostru, în fiecare zi.

Live Chat Live Chat