lizengo Team
lizengo Team

CINE SUNTEM NOI ȘI CE FACEM?

lizengo este o companie tânără, cosmopolită și internațională de comerț electronic, care operează cel mai mare magazin online de descărcare de software de la producători cunoscuți din Europa. Înființată ca start-up în 2013, ne-am consacrat între timp cu succes în toată Germania cu servicii profesionale și un portofoliu de produse diversificat. Prin magazinul nostru online suntem activi atât în formatul B2C cât și în B2B. Ca parte a serviciilor nostre de consultanță externă și internă, oferim, de asemenea, consiliere profesională cu privire la audit-uri viitoare, modele de licențiere, întrebări de optimizare a proceselor și multe altele. Între timp, lizengo a devenit o companie adultă, care a câștigat puncte și pe plan internațional: Suntem activi în 20 de țări și prin urmare, operăm cel mai mare magazin online de descărcare de software din Europa.

CE VĂ OFERIM?

Günstige Preise
Preise

PREȚURI AVANTAJOASE

Scopul nostru principal este să oferim clienților noștri un preț de achiziție convenabil și un service complet. Ne adresăm atât clienților persoane fizice cât și persoane juridice.

Service
Service

SERVICE

Oferim clienților noștri consiliere profesională prin telefon, chat în direct, partajare a ecranului sau e-mail de luni până vineri, în timpul programului de lucru (9:00 - 18:00) - de asemenea, prin aceste canale ajutăm și la instalarea software-ului achiziționat de la lizengo.

Garantie
Garantie

„Mulțumită garanției noastre de returnare a banilor de 100%, clienții noștri nu trebuie să se teamă că la un moment dat vor fi lăsați singuri cu preocupările lor!“

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

CALITATE

lizengo reprezintă calitatea testată la prețuri accesibile. În prealabil, personalul nostru calificat verifică dacă produsele destinate vânzării corespund standardelor noastre de înaltă calitate. Acest lucru asigură că prin cheile produsului obțineți exclusiv bunuri noi și originale destinate spațiului economic european. Bunurile se vor muta pe platforma noastră de vânzări numai după o verificare cu rezultat pozitiv. În acest fel, ne bucurăm deja de încrederea multor clienți fideli mulțumiți din întreaga lume. Cu software-ul de la lizengo, sunteți în siguranță.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

SUSTENABILITATE

Durabilitatea este foarte importantă pentru compania noastră. De aceea, în ultimii ani, am introdus din ce în ce mai multe măsuri pentru a ne asigura că resursele existente sunt utilizate într-o manieră mai responsabilă: Pentru a contracara consumul mare de hârtie, aproape toate procesele de la lizengo sunt controlate digital. În plus, angajații noștri au posibilitatea de a solicita un bilet pentru muncă cu reducere pentru a călători spre locul de muncă cu transportul în comun, pentru a proteja mediul.

B2B
B2B

B2B

Clienții noștri B2B au acces la un serviciu specializat pentru clienți, care le oferă asistență continuă în limba maternă. Dacă este necesar, echipa comercială oferă, de asemenea, asistență la fața locului, vă susține cu proiecte viitoare și oferă sfaturi de achiziție personalizate, precum și asistență completă în caz de întrebări referitoare la licență și audit-uri viitoare. Pe plan extern, consultanții noștri tehnici sunt responsabili cu audit-uri prealabile și sfaturi tehnice - de exemplu despre optimizarea proceselor. Pe plan intern, aceștia gestionează mediile de testare și preiau consilierea internă, ateliere și altele asemenea. După achiziție, continuăm asistența profesională intensivă, oferind asistență completă.

De unde venim?

zeitstrahl-ro2013201520182019OrientareainternaționalăDeschidereamagazinuluiB2BModel deafaceri verificatdin punct de vederejuridic, marcajul deomologare al Birouluilegislativ ITCertificareTrusted Shops șiChip Leading ShopÎnființarea
Zufriedenheit 2.000.000 de clienți fericiți
Mitarbeiter 100 Angajați
Bewertungen 4.8 Evaluare TrustedShops la 19K de recenzii

INTRAȚI

Doriți să știți unde lucrăm? Aici puteți vedea clădirile firmelor noastre!

VIZIUNEA NOASTRĂ

lizengo s-a născut ca o companie interdisciplinară și multiculturală

Vision 1

În ultimii ani, echipa noastră s-a extins pentru a include colegi din zona marketing, dezvoltare, servicii pentru clienți în limbi străine, achiziții, vânzări și secretariat. În acest fel, am reușit să ne îmbunătățim continuu domeniile de activitate, să extindem gama de produse și să ne extindem baza de clienți.

Vision 2

Munca în echipă și o cultură corporatistă deschisă nu reprezintă pentru noi niște fraze fără importanță, ci sunt valori interiorizate și trăite. Ne considerăm o echipă mare, diversă și puternică: Buna cooperare dintre colegii noștri se bazează pe respect reciproc și încredere. În cadrul lizengo, fiecărei personalități individuale trebuie să i se ofere posibilitatea de a-și descoperi propria menire pentru a-și dezvolta pe deplin potențialul unic într-o atmosferă de lucru pozitivă.

Vision 3

Deschiderea și multiculturalismul sunt alte două valori care sunt deosebit de importante pentru noi: În calitatea noastră de companie, dorim să răspundem oricând nevoilor diverse ale unei lumi globalizate și să nu tolerăm nicio excludere. Alcătuirea multiculturală a echipei noastre reflectă orientarea internațională din partea lizengo: În acest fel, suntem capabili să furnizăm întotdeauna oferte personalizate într-o lume multiculturală.

Vision 4

Ne străduim să oferim o experiență de achiziție excepțional de confortabilă în toată lumea și în orice moment prin ofertele noastre optime și serviciile pe măsură. Asigurăm întotdeauna o selecție extinsă de software de marcă de înaltă performanță, în combinație cu prețuri imbatabil de scăzute și un nivel ridicat de amabilitate cu clienții, continuăm să creștem ca o companie internațională și, astfel, cu fiecare zi care trece ne apropiem din ce în ce mai mult de obiectivul nostru.

Live Chat Live Chat