ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

 

În baza noastră de cunoștințe pot fi consultate instrucțiuni suplimentare și articole utile:

Către baza de cunoștințe

 

DE CE AR TREBUI SĂ CUMPĂR SOFTWARE DE LA LIZENGO?

Consiliere competentă și asistență la instalare:

Vă oferim consiliere individuală și constructivă, astfel încât să găsiți software-ul potrivit.

De asemenea, tehnicienii noștri instruiți vă stau la dispoziție gratuit prin e-mail, telefon, live chat sau întreținere de la distanță, oferindu-vă asistență în cazul întrebărilor.

Avem deja peste 500 000 de clienți mulțumiți care au încredere în Lizengo.

La Lizengo beneficiați de calitate verificată:

Încă de la înființare, în anul 2013, acordăm o importanță deosebită oferirii celei mai bune calități pentru clienții noștri.

Preluarea auditului:

În cazul auditului de software, pentru produsele furnizate, ne ocupăm de întreaga corespondență cu producătorul software-ului, precum și de soluționarea tuturor chestiunilor survenite.

Echipa noastră instruită vă asistă în cazul tuturor problemelor privind utilizarea programelor atât acasă, cât și în cadrul companiei.

SOFTWARE-UL POATE FI UTILIZAT PE O PERIOADĂ NELIMITATĂ?

Software-ul achiziționat de la noi este prevăzut pentru utilizarea pe o perioadă nelimitată.

Cheile noastre de produs activează programele respective permanent și fără limită în timp. În caz contrar, acest aspect va fi specificat în mod clar.

De exemplu: o versiune Office 365 are valabilitatea de un an. La unele dintre celelalte programe trebuie să selectați înaintea cumpărării durata de valabilitate dorită.

AM ACCES LA DESCĂRCĂRI PENTRU TOTDEAUNA?

La noi aveți acces pentru totdeauna la descărcări, deoarece acestea sunt înregistrate în contul dvs. de client.

Puteți găsi linkurile de descărcare în contul dvs. de client făcând clic în partea dreaptă, sus, pe Contul meu și selectând comenzile în bara de meniu din partea stângă. Apoi, pentru fiecare comandă puteți vedea linkurile dvs. de descărcare.

Beneficiați de o vedere de ansamblu asupra tuturor descărcărilor dvs. pe care le-ați primit de la noi în ordine cronologică și acestea pot fi descărcate în orice moment.

De asemenea, primiți linkurile de descărcare de la noi în e-mailul cu cheile de produs pe care, de asemenea, îl puteți accesa în orice moment.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat