Despre Noi

 

O broșură cu mai multe informații despre compania noastră puteți găsi aici:

Download

lizengo este un magazin online de nouă generație, cosmopolit și de anvergură internațională, care s-a specializat pe comercializarea de software-uri de descărcare pentru producători de prestigiu. Obiectivul nostru este să le oferim clienților noștri întotdeauna un preț de cumpărare competitiv, pe lângă servicii complete de asistență. Pentru aceasta, ne adresăm în același fel atât clienților privați, cât și celor juridici. Vă oferim permanent consiliere profesionistă prin telefon, live-chat sau e-mail - vă ajutăm chiar și la instalarea software-ului dvs.

Axându-ne pe produsele Microsoft, includem pentru clienții noștri și produse complexe de nișă, pentru ca aceștia să se bucure în permanență de cele mai bune articole pe care ar dori să le achiziționeze. Gama noastră variată de produse este extinsă continuu, astfel încât să vă putem oferi permanent software-uri actuale la prețuri avantajoase. Experiențele a peste 2.000.000 de clienți mulțumiți din întreaga lume vorbesc de la sine.

lizengo-team 

CEO - Tobias M. Zielke:

„Prin garanția noastră de returnare 100 % a banilor, clienții noștri nu mai au grija de a fi abandonați cu problemele lor!”

Lizengo oferă calitate verificată

Personalul nostru calificat verifică dacă produsele destinate vânzării corespund exigențelor noastre calitative și se asigură că acestea sunt actuale și destinate Spațiului Economic European, înainte de a intra pe platformele noastre de vânzare. În acest mod am câștigat încrederea numeroșilor noștri clienți fideli la nivel mondial. Cu software-ul de la lizengo, sunteți în siguranță

Diversitatea este deviza noastră: lizengo este o companie interdisciplinară și multiculturală

În ultimii ani, echipa noastră și-a extins efectivele cu noi angajați în domenii precum marketing, dezvoltare, service clienți în limbi străine, achiziții, distribuție și secretariat. Am reușit astfel să ne îmbunătățim continuu magazinul online, să ne consolidăm gama de produse și să mărim numărul de clienți fideli.
Între timp, nu doar Germania reprezentăm un punct de referință în domeniu, ci avem la fel de mult succes și pe piața europeană. Din 2015, ca magazin online de top în Europa, distribuim software-urile noastre de descărcare în 20 de țări. Din acest motiv, suntem deosebit de atașați de conceptele de cosmopolitism și multiculturalism: dorim să venim în întâmpinarea numeroaselor cerințe pe care le presupune o lume globalizată și nu tolerăm marginalizarea. Structura multiculturală a echipei noastre reflectă orientarea internațională a lizengo: astfel putem furniza permanent oferte adaptate într-o lume în care multiculturalitatea devine din ce în ce mai pregnantă.

Sediul central Köln

Doriți să știți unde lucrăm?
Aici puteți vedea clădirile firmelor noastre!

 Peste 95 de angajați și angajate, colegi și colege de naționalități diferite și din departamente diferite se străduiesc zilnic să vă ofere software-uri la prețuri competitive și servicii de asistență complete și profesioniste, precum suport în limba clientului prin telefon, live-chat, e-mail, screen-sharing, recomandări de achiziții, preluări de audit sau orice fel de întrebare legată de produsele din oferta noastră.

lizengo este partenerul dvs. de încredere pentru software-uri de descărcare sigure și avantajoase – convingeți-vă și singuri!

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat