Despre Noi

 

O broșură cu mai multe informații despre compania noastră puteți găsi aici:

Download

Lizengo este un tânăr magazin online internaţional, care s-a specializat în distribuția de software pregătit pentru download, de la producători bine cunoscuți. Scopul nostru este de a oferi întotdeauna clienților noștri un preț avantajos de cumpărare precum și un service complet. Ne adresăm atât clienților privați, cât și clienților de afaceri. Prin telefon, chat live sau prin e-mail, suntem întotdeauna alături de dumneavoastră cu consiliere de specialitate. De asemenea, vă ajutăm cu plăcere la instalarea programelor și în caz de întrebări privind înregistrarea licenței produsului.

Gama noastră diversă de produse este extinsă în continuare, astfel încât să vă putem oferi întotdeauna produse software actuale la prețuri atractive. Datorită protecției-cumpărătorului Trusted Shops, cât și garanției-restituirii-banilor, la comanda dvs. nu vă supuneți la niciun risc. Primiţi licența produsului rapid și sigur prin e-mail. Experiențele a peste 250.000 de clienți mulțumiți vorbesc de la sine.

lizengo-team 

La Lizengo obțineți calitate verificată

Echipa Lizengo lucrează în prezent la internaționalizarea magazinului online și se angajează în mod deosebit să aducă software-ul de tip Download pe piața internațională. Aici, cea mai mare sarcină a noastră constă în eliminarea oricăror prejudecăți și scepticisme faţă de Software-urile de tip Download avantajoase.

Cu noi achiziționați licențe de produs originale absolut legale, care pot fi activate direct de la producător. Aici mizăm pe 1 cheie de produs - 1 filosofie a clientului. Acest lucru vă protejează chiar de la momentul cumpărării de probleme și inconveniente. Cumpărătorii noștri instruiți verifică cheia produselor noastre în privinţa calităţii și se asigură, că se vinde numai software, care este destinat UE. Astfel deja ne bucurăm de încrederea multor clienți stabili mulțumiți. Cu software-ul de la Lizengo sunteţi în siguranță.

Drumul nostru până aici

Lizengo a fost fondată în 2013 mai întâi ca o companie individuală și, la scurt timp după aceea, din ideea de a oferi software la prețuri imbatabil de avantajoase, a devenit o companie cu răspundere limitată. Datorită creșterii rapide a cererii de software de tip Download,  au fost necesari deja în curând mai mulți angajați pentru a face față proceselor de comandă. Pentru a avea la dispoziţie spațiu suficient, am mutat sediul firmei noastre la Gut Maarhausen în Köln-Rath. Aici avem acum posibilitatea de a ne dezvolta în continuare ca personal și să ne extindem încă în continuare service-ul precum și oferta noastră.

Echipa noastră a fost mărită cu angajați în departamentele marketing, dezvoltăre, service pentru clienți în limbi străine, achiziții, vânzări și secretariat. Astfel, am reușit să îmbunătățim continuu magazinul nostru online, să  extindem gama noastră de produse și să extindem baza de clienți stabili.

Lizengo este partenerul dvs. de încredere pentru software-ul de tip Download sigur și avantajos  - convingeți-vă singur!

Sediul central Köln

Doriți să știți cum lucrăm? Atunci aruncați o privire în birourile noastre din Köln. Zilnic, un număr de peste 80 de angajați se străduiesc să vă ofere întotdeauna software-uri la prețuri imbatabile, alături de servicii profesionale.

 

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat