Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11
Acest produs nu este momentan disponibil!
256,83 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Parallels
 • 100320-RO
 • Nou
 • 1 an
 • Toate limbile
Impreuna cu Parallels Desktop 11 veti putea utiliza sistemul dumneavoastra de operare OS X si...Mai multe

Informații produs "Parallels Desktop 11"

Impreuna cu Parallels Desktop 11 veti putea utiliza sistemul dumneavoastra de operare OS X si sistemul de operare Windows simultan. Exact ca si in versiunea precedenta, Parallels Desktop 11 pentru Mac va ofera o varietate de caracteristici pentru virtualizare, cum ar fi rulare full screen sau transfer de data rapid intre dispozitivul dumneavoastra Apple si sistemul de operare Windows. In plus, Paralells Desktop 11 for Mac va ofera multe caracteristici noi pentru o compatibilitate perfecta si un stil de lucru eficient intre cele doua sisteme de operare.

Parallels Desktop 11 pentru Mac simplifica pentru dumneavoastra utilizarea programelor Windows pe care doriti sa le utilizati, cu performantele Mac. Sistemul de operare Windows generat pentru Mac va ofera toate functiile Windows posibile si datorita acestui lui, sistemul de operare Windows virtualizat pentru Mac este si mai rapid decat un sistem Windows instalat pe dispozitivul respectiv, deoarece Parallels Desktop 11 for Mac vine impreuna cu  numeroase componente OS X pentru sistemul de operare virtual, ajutandu-l sa ruleze foarte rapid. Ofera o viteza sporita la pornirea sistemului si atunci cand rulati programe variate. In cadrul lui Parallels Desktop 11 programatorii sai au reusit sa optimizeze nenumarate functii ale sistemului de operare Windows pentru Mac in OS X.

Caracteristici noi in Parallels Desktop 11 pentru Mac

Parallels Desktop 11 pentru Mac incorporeaza inovatii ale noului Windows 10 si in acelasi timp exploateaza beneficiile lui OS X El Capitan. Spre exemplu asistentul personal Microsoft, Cortana, este unul dintre caracteristicile importante Parallels Desktop 11. Datorita lui Parallels Desktop 11 for Mac, aceste functii pot fi accesate chiar si in cazul in care sistemul de operare Windows functioneaza in fundal. 

Parallels Desktop 11 va ofera urmatoarele caracteristici noi:

 • Asistentul personal Micrososft Cortana
 • Aplicatia “QuickLook” disponibila in Windows
 • Optiunea “Force Touch Gestures” compatibila cu noile dispozitive Mac
 • Datele utilizate recent sunt afisate acum indiferent de spatiul de stocare
 • Posibilitatea de tiparire compatibila cu toate optiunile Mac
 • “Mac Location Service” disponibil acum pentru aplicatiile Windows
 • Setari ale volumelor, intre Mac si masina virtuala, sincronizate automat

In plus gestionarea celor doua sisteme de operare, cum ar fi modul “Coherence”, a fost optimizat in Parallels Desktop 11. Programele Windows pot rula direct din interfata Mac cu aceasta optiune.

Performante optimizate in Parallels Desktop 11

Pentru echipa din spatele lui Parallels Desktop 11 pentru Mac nu este important numai sa puteti rula sistemul de operare Windows pe Mac, este important sa va ofere aceasta posibilitate fara compromisuri cand vine vorba de performanta. Din acest motiv o varietate de modificari au fost efectuate pentru a optimiza mai departe viteza si timpul de utilizare al bateriei. Spre exemplu, pentru a prelungi timpul de utilizare al bateriei, Parallels Desktop 11 opreste aplicatiile care consuma energie , in special in modul travel. Viteza de pornire si oprire a sistemului au fost imbunatatite cu pana la 50% iar operatiunile de date au fost imbunatatite cu pana la 20%.

Impreuna cu Parallels Desktop 11 profitati de beneficiile unui sistem de operare Windows pentru Mac si de o modalitate de lucru productiva si eficienta.

Parallels Desktop 11 - Cerințe de sistem

Platforma Mac
Cerinte sistem de operare
 • OS X El Capitan 10.11.1 sau o versiune ulterioara
 • OS X Yosemite 10.10.5 sau o versiune ulterioara
 • OS X Mavericks 10.9.5 sau o versiune ulterioara
Procesor Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Intel Core M sau Procesor Xeon(Procesoarele Core Solo si Core Duo  nu mai sunt compatibile)
Memorie Minimum 2 GB spatiu de stocare(4 GB RAM atunci cand utilizatorul foloseste Windows 7 in cadrul unei masini  virtuale sau atunci cand hostul OS este Lion)
Hard disk Aproximativ 850 MB spatiu liber pe partitia principala (Macintosh HD) pentru instalarea Parallels Desktop
 Aproximativ 15 GB spatiu liber pentru fiecare masina virtuala
Placa Video /
Placa Audio / 
Link-uri către "Parallels Desktop 11"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Parallels Desktop 11 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat