Parallels Desktop 10

Parallels Desktop 10
Acest produs nu este momentan disponibil!
238,98 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Parallels
  • 100321-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Parallels Desktop 10 este ceea mai rapida, usoara si stabila solutie pentru a va permite sa...Mai multe

Informații produs "Parallels Desktop 10"

Parallels Desktop 10 este ceea mai rapida, usoara si stabila solutie pentru a va permite sa utilizati programe Windows pe Mac. Mutarea documentelor, a programelor si a fisierelor pe dispozitivul dumneavoastra Mac, este posibila in doar cativa pasi. Chiar si programele grafice, sofisticate, Windows pot fi utilizate fara compromisuri datorita puterii de care da dovada acest program. Parallels Desktop 10 va ofera tot ce un PC Windows va ofera, toate acestea pe dispozitivul dumneavoastra Mac.

Beneficiati de puterea acestor doua sisteme

Programul Windows Parallels Desktop 10 pentru Mac va ofera sansa de a utiliza un sistem de operare Windows, impreuna cu toate avantajele sale pe calculatorul dumneavoastra Mac. Aplicatii pentru productivitate cunoscute cum ar fi Outlook, Excel, OneNote, Access si altele asemenea, vor fi disponibile imediat, impreuna cu functiile, puterea si viteza lor. De asemenea programele Windows pot fi rulate in modul “full-screen”(pe tot ecranul) daca este necesar, astfel incat sa aveti posibilitatea de a utiliza toate functiile acesteia. Daca doriti sa utilizati doar programele, nu si interfata, Parallels Desktop 10 for Mac va ofera optiunea de a utiliza aplicatii native Mac, pe care le puteti porni din Mac Dock. Astfel, caracteristici ca si Multi-Touch, Copy&Paste sau Drag&Drop pot fi exportate intre Mac si Windows si cele doua sisteme pot fi utilizate impreuna. Programul Parallels Desktop 10 pentru Mac este compatibil cu cele mai multe sisteme de operare , incluzand aici OS X Yosemite, OS X Mavericks, Linux, Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1. Daca doriti, asistentul “Paralles Wizard” va ofera optiunea de a utiliza predominant Parallels Desktop 10 for Mac. Acest program poate fi utilizat spre exemplu in dezvoltare, design, jocuri sau pentru productivitate. Parallels Desktop 10 pentru Mac optimizeaza de asemenea performantele si setarile masinii dumneavoastra virtuale, dar si durata de functionare a bateriei.

Parallels Desktop 10 pentru Mac – pentru profesionisti si incepatori

Programul Parallels Desktop 10 for Mac ofera incepatorilor o interfata familiara Windows astfel facand tranzitia catre sistemele Apple mai usoara, folosirea aplicatiilor Mac impreuna programele Windows fiind foarte usoara. In acest fel eficienta dumneavoastra este optimizata si din acest motiv programele Windows pentru Mac sunt benefice mediului de afaceri. Companiile pot utiliza cele mai importante si actualizate programe pe care le folosesc de exemplu si clientii sau partenerii de afaceri. Un factor important este acela ca Parallels Desktop 10 nu cauzeaza probleme de performanta cand ruleaza, acest lucru insemnand ca cele doua sisteme nu intampina dificultati in rularea simultana. 

Parallels Desktop 10 pentru Mac imbina stabilitatea, fiabilitatea si performanta cu o interfata usor de utilizat. Indiferent daca il utilizati la birou, la scoala sau acasa in timpul liber, acest program va ofera performante desavarsite si functioneaza impecabil.

 Parallels Desktop 10 - Cerințe de sistem

Platforma Mac
Cerinte sistem de operare
  • OS X Mavericks 10.9.4 sau o versiune ulterioara
  • OS X Mountain Lion 10.8.5 sau o versiune ulterioara
  • OS X Lion 10.7.6 sau o versiune ulterioara
Procesor Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Intel Core M sau Procesor Xeon(Procesoarele Core Solo si Core Duo  nu mai sunt compatibile)
Memorie Minimum 2 GB spatiu de stocare (4 GB recomandat)
Hard disk

 Aproximativ 850 MB spatiu liber pe partitia principala (Macintosh HD) pentru instalarea Parallels Desktop
 Aproximativ 15 GB spatiu liber pentru fiecare masina virtuala

Placa Video /
Placa Audio /
Link-uri către "Parallels Desktop 10"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Parallels Desktop 10 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat