Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Kaspersky Total Security 2017

Kaspersky Total Security 2017
158,99 RON

incl. TVA

Dispositive / Ani:

Descărcare software + cheie de licență
 • Kaspersky
 • 100135-RO
 • Nou
 • 1 an
 • Toate limbile
Atunci când familia dumneavoastră este conectată online, cu ajutorul acestui program vă...Mai multe

Informații produs "Kaspersky Total Security 2017"

Atunci când familia dumneavoastră este conectată online, cu ajutorul acestui program vă asigurați ca sunt și protejați. Acest program multi-premiat vă ajută să vă protejați familia, intimitatea, finanțele și momentele prețioase, atât pe PC cat și pe Mac, Android, iPhone sau iPad.

 • Vă protejează intimitatea, amintirile și datele familiei dumneavoastră
 • Sporește securitatea cumpărăturilor online și a tranzacțiilor bancare
 • Oferă protecție copiilor prin intermediul „Kaspersky Safe Kids“

Caracteristici și beneficii:

Securitate. Deoarece este necesar să vă protejați familia împotriva pericolelor digitale, securitatea acestui program asistată Cloud vă ajută să vă apărați împotriva atacurilor, blochează bannere și spam-uri, păstrează programul actualizat și vă previne atunci când doriți să accesați website-uri periculoase.

PC, MAC și Dispozitive mobile. O singură licența vă ajută să protejați dispozitivele întregii familii. Cu toții utilizăm mai multe dispozitive și toate necesită protecție. Orice combinație de PC-uri și dispozitive mobile ar deține familia dumneavoastră, acest program vă ajută să le protejați pe toate. În cazul dispozitivelor Android furate sau pierdute vă poate ajuta chiar să le localizați, să le blocați sau să le ștergeți.

Intimitate. Protejează intimitatea și informațiile personale ale familiei dumneavoastră. Deoarece persoanele cu intenții rele găsesc întotdeauna o modalitate de vă fura informațiile cu caracter personal, Kaspersky vă ajută să le păziți, prevenind monitorizarea activităților online, blocând accesul neautorizat la webcam și protejarea datelor atunci când sunteți conectat la o rețea publică.

Financiar. Sporește securitatea cumpărăturilor online și a tranzacțiilor bancare. De fiecare dată când faceți cumpărături online sau tranzacții bancare, persoane rău voitoare pot urmării și identifica aceste operațiuni. Modalitatea unică de protecție pe care acest program o oferă vă protejează banii și informațiile personale în fața fraudelor online.

Copii. Vă protejează copii în fata pericolelor din mediul online, prin intermediul „Kasperksy Safe Kids“. Internet-ul este un loc periculos pentru copii. Kaspersky Safe Kids vă ajută să găsiți modalități unice de a vă proteja copii indiferent de dispozitivul folosit. Cu ajutorul mai multor funcții precum programarea utilizării dispozitivului, zone sigure GPS, notificări atunci când sunt descoperite activități suspicioase și un sumar al căutărilor, vizualizărilor și a share-urilor. Astfel vă puteți ajuta copii să navigheze pe internet într-un mediu sigur.

Parole. Salvează în siguranță parolele pentru un acces ușor și rapid. Nu este necesar să vă reamintiți fiecare parolă complexă, pentru fiecare website sau cont. Acum, fiecare membru al familiei trebuie să rețină o singură parolă Master, cu aceasta putând accesa fiecare parolă individuală de pe PC, Mac, Android, iPhone sau iPad.

Fișiere. Protejează fișiere, fotografii, muzică sau amintiri importante. Deoarece nu doriți să pierdeți acele fișiere de neînlocuit, acest program vă ajută să faceți un backup în siguranță pentru toate aceste fișiere. De asemenea ele pot fi încriptate pentru a nu putea fi citite sau vizualizate în cazul în care sunt pierdute.

Performante. Permite dispozitivelor să funcționeze așa cum au fost gândite. Securitatea nu ar trebui să vă încetinească. Tehnologia acestui program lucrează în spate, astfel încât dispozitivele dumneavoastră să poată ține pasul cu dumneavoastră.

Simplitate. Nimeni nu își dorește să piardă timp încercând să memoreze și să înțeleagă algoritmi complicați de securitate. Din această cauză vă este oferit un cont „My Kaspersky“ gratuit care vă permite gestionarea securității dispozitivelor chiar și la distanță de oriunde vă aflați, cu condiția să aveți o conexiune online.

Kaspersky Total Security 2017 - Cerințe de sistem

Platforma  Windows, macOS, Android, iOS, Windows Phone 
Cerinte sistem de operare
 • Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP *
 • macOS 10.9 − 10.12 (Sierra)
 • Android™ 4.0 – 7.0**
 • iOS® 8.0 sau mai mult
 • Windows Phone 8
Procesor  1 GHz sau mai mult
Memorie  1 GB (32 Bit) sau 2 GB (64 Bit)
Hard disk  800 MB spatiu liber pentru stocare
Placa Video  /
Placa Audio  /

* Anumite caracteristici pot sa nu functioneze pe arhitectura 64 bit
**Functionalitatiile acestui produs pot fidiferite pe anumite dispozitive

Cerinte in plus:

Este necesara o conexiune la Internet pentru activare cat si pentru actualizari sau anumite functii

Link-uri către "Kaspersky Total Security 2017"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Kaspersky Total Security 2017 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat